Kledingkast kinderkamer

Een kledingkast schaf je niet zomaar aan. Je kijkt eerst goed of deze wel ruim genoeg is voor jouw garderobe en of deze wel bij jouw kinderkamer past.

Lees meer...

Voldoende opbergruimte

Er zijn heel wat punten waar je bij de aanschaf rekening mee moet houden. Heb je een hanggedeelte nodig of gebruik je dat toch nauwelijks? Wil je dat de kledingkast behalve over planken ook over lades beschikt? Deze laatste zijn handig voor het opbergen van bijvoorbeeld sokken of sjaals. Wil je een spiegel op de kastdeur? Al deze eisen bepalen wat uiteindelijk jouw meest ideale kledingkast voor jouw kinderkamer is.

Jouw unieke stijl

Natuurlijk wil het oog ook wat. Nu heeft elk model iets speciaals. Een print van een waslijn met kleurige kleding. Een frontje aan de kastdeur voor een persoonlijke foto. Handgeschilderde afwerking in natuurtinten. Asymmetrische, open handgrepen. En dat is nog maar een greep uit alle specifieke kenmerken die een kledingkast bijzonder maken. Snuffel voor een compleet overzicht eens rond op onze webshop!

Lees minder...
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Bopita Camille Kledingkast XL Wit 3-Deurs

  De Bopita Camille Kledingkast XL Wit 3-Deurs is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  1.315,-

  1.189,-

 • Quick view

  Kidsfactory Bob Kast 1-Deurs Naturel

  De Kidsfactory Bob Kast 1-Deurs Naturel is robuust van stijl en is vervaardigd van vurenhout. De kast is voorzien van legplanken wat het opbergen extra eenvoudig maakt. De kast maakt de stoere kamer helemaal compleet.
  620,-
 • Quick view

  Woood Connect 3-Deurs Kast

  Met de Woood Connect 3-Deurs Kast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look.

  439,-

  429,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Corsica Kledingkast 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer.

  795,-

  719,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast Wit 4-Deurs

  De Bopita Corsica Kledingkast Wit 4-Deurs is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer. Voorzien van twee greeploze deuren met soft-close systeem.

  1.259,-

  1.119,-

 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast 2-Deurs

  De Flexa Popsicle Kledingkast 2-Deurs is een mooie kast wat beschikt over twee deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
  1.199,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast Laag

  De Flexa Popsicle Kledingkast Laag is een mooie lage kast wat onder de hoogslaper gezet kan worden maar als los kastje is het ook erg praktisch. Gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor je er lang wat aan hebt.
  582,25
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.
  698,-
 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  1.013,-

  828,20

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 2-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 2-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over greeploze deuren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.

  685,-

  619,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over greeploze deuren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.

  1.049,-

  949,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Kledingkast 2-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Narbonne Kledingkast 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over twee deuren met daaronder een opberglade. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  695,-

  629,-

 • Quick view

  Vipack William Kast Naturel / Zwart 2-Deurs

  De Vipack William Kast Naturel / Zwart 2-Deurs is een praktische kast met onder de deuren twee opbergladen. Het heeft een indeling van 4 legplanken en een roede waardoor kleding goed opgeborgen kan worden. Gemaakt van kwalitatief massief materiaal.
  878,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel

  De Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  593,-

  534,-

 • Quick view

  Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen

  De Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal en wordt geleverd inclusief verstelbare poten. De kledingkast biedt de ruimte om spullen op te bergen.
  748,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen 3-Deurs

  De Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen 3 Deurs is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal en wordt geleverd inclusief verstelbare poten. De kledingkast biedt de ruimte om spullen op te bergen.
  1.346,-
 • Quick view

  Woood Connect 2-Deurs / 2 Lades Lockerkast

  Met de Woood Connect 2-Deurs / 2 Lades Lockerkast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast.

  349,-

  334,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  753,-

  678,-

 • Quick view

  Life Time Hoekkast Met Draaideuren

  Met de Life Time Hoekkast Met Draaideuren zal je de ruimte maximaal benutten. De hoekkast is voorzien van een hanggedeelte en een leggedeelte. De kast wordt geleverd exclusief handgrepen.
  1.261,-
 • Quick view

  Bopita Merel Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Merel Kledingkast 3-Deurs Wit is een praktische kast in de elk type kinderkamer. De kast heeft een strakke en eigentijdse look en is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  939,-

  739,-

 • Quick view

  Bopita Diva Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Diva Kledingkast 2-Deurs Wit is een unieke kast met een romantische vormgeving. Beschikt over verschillende sierlijke details. Een kledingkast voor de echte diva! Gemaakt van kwalitatief MDF.

  805,-

  729,-

 • Quick view

  Bopita Diva Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Diva Kledingkast Wit 3-Deurs is een unieke kast met een romantische vormgeving. Beschikt over verschillende sierlijke details en een spiegel in het midden. Een kledingkast voor de echte diva!

  1.169,-

  1.059,-

 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast Laag 2-Deurs

  De Flexa Classic Kledingkast Laag 2-Deurs heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  347,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast 2-Deurs

  De Flexa Classic Kledingkast 2-Deurs heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  524,-
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5