Kledingkast kinderkamer

Een kledingkast schaf je niet zomaar aan. Je kijkt eerst goed of deze wel ruim genoeg is voor jouw garderobe en of deze wel bij jouw kinderkamer past.

Lees meer...

Voldoende opbergruimte

Er zijn heel wat punten waar je bij de aanschaf rekening mee moet houden. Heb je een hanggedeelte nodig of gebruik je dat toch nauwelijks? Wil je dat de kledingkast behalve over planken ook over lades beschikt? Deze laatste zijn handig voor het opbergen van bijvoorbeeld sokken of sjaals. Wil je een spiegel op de kastdeur? Al deze eisen bepalen wat uiteindelijk jouw meest ideale kledingkast voor jouw kinderkamer is.

Jouw unieke stijl

Natuurlijk wil het oog ook wat. Nu heeft elk model iets speciaals. Een print van een waslijn met kleurige kleding. Een frontje aan de kastdeur voor een persoonlijke foto. Handgeschilderde afwerking in natuurtinten. Asymmetrische, open handgrepen. En dat is nog maar een greep uit alle specifieke kenmerken die een kledingkast bijzonder maken. Snuffel voor een compleet overzicht eens rond op onze webshop!

Lees minder...
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs beschikt over twee deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  569,-

  515,-

 • Quick view

  Woood Stijn Lockerkast Wit 2-Deurs

  De Woood Stijn Lockerkast Wit 2-Deurs is een mooie grenen kast in een retro look. Het beschikt over grote handgrepen waardoor het goed is vast te pakken. Het is een kast waar je lang plezier mee hebt.

  399,-

  369,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  715,-

  629,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 3-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 3-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  1.025,-

  925,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast 2-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over deuren met ronde uitsparingen als handgrepen. Het is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het lang mee gaat.

  695,-

  629,-

 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 1 Deurs

  De Life Time Kledingkast Draaideur 1 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  517,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash

  De Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  769,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast 1-Deurs

  De Flexa Popsicle Kledingkast 1-Deurs is een smalle kast wat beschikt over genoeg opbergruimte. Voorzien van vier opbergplanken waar je alles op kan bergen.Gemaakt van kwalitatief grenen.
  649,-
 • Quick view

  Woood Nikki Kledingkast Jadegroen 2-Deurs

  De Woood Nikki Kledingkast Jade Groen 2-Deurs is een kwalitatieve kast in een praktische indeling. Het beschikt voer een hangroede met daarboven een legplank en onderin een brede schuiflade. Een grenen kast met een geborstelde afwerking.
  419,-
 • Quick view

  Bopita Kyan Kledingkast 2-Deurs XL Deep Grey / Naturel

  Het Bopita Kyan Kledingkast 2-Deurs XL Deep Grey / Naturel is een mooie kast in een eigentijdse look. De kleurencombinatie en de schuine poten zijn kenmerkend voor deze serie. Het is gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.

  795,-

  698,-

 • Quick view

  Bopita Camille Kledingkast XL 2-Deurs Wit

  De Bopita Camille Kledingkast XL 2-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  995,-

  899,-

 • Quick view

  Woood Connect 3-Deurs Lockerkast

  Met de Woood Connect 3-Deurs Lockerkast haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look. Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast.

  439,-

  429,-

108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5