Bopita kinderkledingkast

Om alles netjes op te bergen in de kinderkamer kun je bij Babypark terecht voor praktische kinderkledingkasten van verschillende gerenommeerde merken. Een van die merken is het Nederlandse Bopita dat ook bekend is van de schitterende houten ledikanten die je ook in ons assortiment terug kunt vinden. Net als al onze andere artikelen vallen de Bopita kinderkledingkasten onder onze laagsteprijsgarantie. Vind je binnen twee weken na aanschaf de kinderkledingkast van Bopita ergens anders toch goedkoper? Dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de Bopita kinderkledingkast die het beste in het interieur van jouw kinderkamer past. Lees meer...

Assortiment kinderkledingkast Bopita

In ons assortiment Bopita kinderkledingkasten vind je verschillende stijlen terug zoals modern, romantisch, neutraal; je kiest wat het beste bij jouw eigen stijl past. Ook kun je kiezen voor de gewenste combinatie en kleuren. Dit is allemaal mogelijk door de handige zoekfilters in onze webshop waardoor je snel tot een selectie komt die aan al jouw eisen voldoet. De kasten zijn uiteraard ook perfect te combineren met de ledikanten van het merk. Maar ook als je een ledikant van een ander merk hebt, is er vast een kast te vinden die daar prima bij aansluit. Is dat het geval dan is het verder nog enkel een kwestie van bestellen.

Bestellen Bopita kinderkledingkasten

Wanneer je jouw Bopita kinderkledingkast bij ons besteld, dan is het zelfs mogelijk om het door ons te laten monteren. We kunnen dat voor slechts een kleine meerprijs realiseren. Het leveren gaat supersnel met onze eigen bezorgservice en we maken daarvoor netjes een leverafspraak. Zo kan je al heel snel de kinderkledingkast van Bopita vullen met de kinderkleertjes. Bestellingen van 20 euro of meer versturen we gratis, zo ook de kasten. Vind je het online keuzeproces toch wat lastig ondanks onze zoekfilters? Kom dan gerust eens met eigen ogen ons assortiment bekijken in een van onze megastores. Je kunt daar dan meteen de hulp inschakelen van ons team verkoopspecialisten dat klaar staat om jouw van deskundig advies te voorzien. Zie voor adressen en openingstijden onze website. Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bopita Emma Kledingkast Wit / Grijs 2-Deurs

  De Bopita Emma Kledingkast Wit / Grijs 2-Deurs beschikt over soft-close deuren. De indeling bestaat uit twee legplanken en een lange roede. En de kast is vervaardigd van kwalitatief MDF wat is afgewerkt in een lak op waterbasis.

  365,-

  279,65

 • Quick view

  Bopita Evi Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Evi Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatief MDF en praktisch meubel. Het beschikt over 2 legplanken en een lange roede. De deuren hebben van softclosing. Een kledingkast wat bij iedere stijl past.

  575,-

  465,-

 • Quick view

  Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over veel opbergruimte. Het is voorzien van een roede en twee legplanken. Een mooie kast in een Scandinavische look!

  585,-

  466,65

 • Quick view

  Bopita Lucca Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Lucca Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een neutrale uitstraling. De fronten beschikken over subtiele groeven en lederen handgrepen. De deuren zijn voorzien van softclose-systeem.

  805,-

  658,75

 • Quick view

  Bopita Anne Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Anne Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  505,-

  389,-

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De stijlvolle Bopita Fenna Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over 2 deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  505,-

  409,-

 • Quick view

  Bopita Evi Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Evi Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief MDF en praktisch meubel. Het beschikt over 2 legplanken en een lange roede. De deuren hebben van softclosing. Een kledingkast wat bij iedere stijl past.

  805,-

  649,-

 • Quick view

  Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over veel opbergruimte. Het is voorzien van een roede en twee legplanken. Een mooie kast in een Scandinavische look!

  385,-

  299,-

32 Resultaten
 1. 1
 2. 2