Cam Cam kledingkasten

Maak de kinder- of tienerkamer compleet met een mooie, Cam Cam kledingkast. Elke kast van Cam Cam is met grote toewijding ontworpen. Het design heeft zowel Franse, Japanse als Scandinavische elementen. De verfijndheid die zo kenmerkend is voor de Franse designtrend, is te zien bij Cam Cam kledingkasten. Ook het Scandinavische minimalisme vind je er terug. Daarnaast zijn veel Cam Cam kasten ook beïnvloed door de Japanse cultuur. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Cam Cam kledingkasten.

Lees meer...

Een bijzondere kledingkast van Cam Cam

Met een kledingkast van Cam Cam haal je echt iets bijzonders in huis. Een kledingkast van Cam Cam ziet er over het algemeen niet standaard uit. Sommige Cam Cam kledingkasten hebben bijvoorbeeld hele speciale deurtjes en zijn uitgevoerd in sfeervolle grijstinten.

Over Cam Cam

Cam Cam meubels, beddengoed en accessoires stralen iets van rust uit. De sfeervolle tinten van Cam Cam artikelen zorgen voor een harmonieuze slaapomgeving. Naast Cam Cam kledingkasten verkopen wij ook andere Cam Cam artikelen. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Cam Cam te bekijken. Het is een aanrader om jouw uitgekozen kledingkast van Cam Cam te combineren met andere slaapkamermeubels van Cam Cam van dezelfde collectie, zodat het plaatje helemaal compleet is. Met haar producten wil Cam Cam het milieu zo min mogelijk schaden. De gebruikte materialen bevatten dan ook geen gifstoffen. Cam Cam maakt in principe gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Onze producten van Cam Cam Cam zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverafspraak. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cam Cam Harlequin Kledingkast

    De Cam Cam Harlequin Kledingkast White is een uniek kast en beschikt over twee deuren met daaronder vier opbergladen. Leuk te combineren met andere items van de serie. Zeer kwalitatief en gaat lang mee.
1 Resultaten