Cool Kids kledingkasten

Maak de kinderkamer of tienerkamer compleet met een Cool Kids kledingkast. Vrijwel elke Cool Kids kledingkast heeft en verrassend, stijlvol ontwerp. Bijzondere details, zoals leder look handgrepen aan deuren en laden, maken een kledingkast van Cool Kids extra bijzonder. Verder zijn Cool Kids kledingkasten van goede kwaliteit.

Lees meer...

Een praktische Cool Kids kledingkast

Een Cool Kids kledingkast is heel praktisch ingedeeld. De ruime laden en planken bieden je lekker veel opbergruimte. Meestal kun je kiezen uit een 2-deurs of een 3-deurs kledingkast. Het is maar net hoeveel opbergruimte je nodig hebt.

Over Cool Kids

Naast Cool Kids kledingkasten verkopen wij ook andere meubels van Cool Kids. Met Cool Kids meubels richt je met gemak een complete kinderkamer of tienerkamer in. Het is leuk om naast een Cool Kids kledingkast ook andere meubels uit dezelfde meubellijn te kopen, zodat alles mooi bij elkaar past. Natuurlijk kun je ook verschillende meubels met elkaar combineren. Verder is het ook leuk om voor één blikvanger te kiezen, bijvoorbeeld een opvallend tipi bed. In ons uitgebreide Cool Kids assortiment vind je zeker de meubels die jou aanspreken! De meubels van Cool Kids zijn neutraal vormgegeven en kunnen met allerlei stijlen gecombineerd worden. Of je nu kiest voor een stijlvolle zwart-wit kamer, een jungle thema of een echte prinsessenkamer: in al deze situaties zullen de Cool Kids meubels prima tot zijn recht komen. Hoewel de meubels neutraal zijn, zijn ze absoluut niet saai. De handgrepen en nette afwerking maken de Cool Kids meubels absoluut blikvangers. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste kledingkast van Cool Kids en eventuele andere Cool Kids meubels online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cool Kids Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Cool Kids Kledingkast Wit 3-Deurs is een mooie kast in een tijdloze look. De indeling is voorzien van een hangroedes en legplanken met daaronder vier laden. De lederen handgrepen zijn bij deze kledingkast inbegrepen.
  1.088,-
 • Quick view

  Cool Kids Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Cool Kids Kledingkast Wit 2-Deurs is een mooie kast in een tijdloze look. De indeling is voorzien van een hangroede en legplank met daaronder twee laden. De lederen handgrepen zijn bij deze kledingkast inbegrepen.
  651,-
2 Resultaten