5 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Vouwdeur 1 Deurs

  De Life Time Kledingkast Vouwdeur 1 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een vouwdeur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  531,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Vouwdeur 2 Deurs

  De Life Time Kledingkast Vouwdeur 2 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een vouwdeur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  798,-
 • Quick view

  Life Time Hoekkast Met Draaideuren

  Met de Life Time Hoekkast Met Draaideuren zal je de ruimte maximaal benutten. De hoekkast is voorzien van een hanggedeelte en een leggedeelte. De kast wordt geleverd exclusief handgrepen.
  1.261,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash

  De Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  769,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 1 Deurs

  De Life Time Kledingkast Draaideur 1 Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  517,-
5 Resultaten