Life Time kledingkasten

Een Life kledingkast is heen praktisch en biedt je voldoende opbergruimte. Meestal hebben wij 1-deurs, 2-deurs en 3-deurs kledingkasten van Life Time in ons assortiment. Het is maar net hoeveel opbergruimte je nodig hebt en hoeveel ruimte jij tot je beschikking hebt. Veel Life Time kledingkasten zijn gemaakt van grenenhout. Life Time kledingkasten zien er heel modern uit en de kastdeuren zijn voorzien van mooie handgrepen. Bij sommige kasten kun je zelf kiezen welke handgrepen je aan de deuren wilt hebben. Er zijn dan vaak wel een stuk of tien opties waaruit je kunt kiezen.

Lees meer...

Life Time kledingkasten in meerdere tinten

Life Time kledingkasten zijn vaak verkrijgbaar in de tinten wit of white wash. Bij een white wash kledingkast van Life Time is in tegenstelling tot een witte kast de structuur van het hout meestal nog een beetje zichtbaar. Dit geeft een heel mooi effect.

Over Life Time

Het Deense familiebedrijf Life Time werd in 1972 opgericht. Inmiddels worden de meubels gemaakt in een heel modern machinepark met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers. Life Time groeit met de tijd mee en laat zich ook beïnvloeden door hedendaagse meubeltrends. Ook op het gebied van het milieu gaat Life Time met de tijd mee. Zo gebruikt Life Time hout uit duurzame bosbouw. Voor iedere gekapte boom wordt weer anderhalve boom geplant. De afwerking gebeurt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Een aantal jaren geleden ontving Life Time de Green Environmental Award. Wij hebben meerdere meubels van Life Time in ons assortiment. Naast Life Time kledingkasten verkopen wij onder andere ook Life Time bureaus, bedden en nachtkastjes met bijbehorende accessoires. Bestel vandaag nog een kledingkast van Life Time en eventuele andere producten online via onze webshop. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoekkast Met Draaideuren

  De LIFETIME Kidsrooms Hoekkast Met Draaideuren is een handige kast wat precies in een hoek van een kamer past. Het beschikt over veel opbergruimte en twee draaideuren welke exclusief handgrepen geleverd worden.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  1.636,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 2-Deurs

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 2-Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
3 Resultaten
Trustpilot