Vipack kledingkasten

Een kledingkast is onmisbaar voor de slaapkamer. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Vipack kledingkasten aan. Deze kasten zijn stuk voor stuk heel stijlvol en praktisch. Meestal hebben wij zowel 1-deurs, 2-deurs als 3-deurs Vipack kledingkasten in ons assortiment. Veel kledingkasten van Vipack zijn witgelakt. Deze kleur komt heel vrolijk over, is tijdloos en vrijwel overal mee te combineren.

Lees meer...

Een bijzondere Vipack kledingkast

Veel van onze Vipack kledingkasten zien er minimalistisch uit. Een minimalistische kledingkast is heel modern en past overal bij. Je kunt ook kiezen voor een Vipack kledingkast met een minder rechttoe rechtaan design of met speciale details. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige Vipack kledingkast met hartjes in de deurtjes. Zo’n kledingkast ziet er heel leuk uit! Een Vipack kledingkast met laden in een andere kleur dan de kast zelf, is ook een leuk. Dat geeft het geheel een speelse uitstraling.

Over Vipack

Naast Vipack kasten, verkopen wij ook andere slaapkamermeubels van Vipack. Denk bijvoorbeeld aan bedden, nachtkastjes en bureaus. Van Vipack zijn hele bijzondere meubels verkrijgbaar, zoals een bed in de vorm van een auto of koets. Meestal hebben wij ook meerdere hoogslapers en halfhoogslapers van Vipack in ons assortiment. Met Vipack meubels richt je met gemak een hele leuke kinderkamer of tienerkamer in. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Vipack en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen! Bestel jouw gewenste kledingkast van Vipack vandaag nog online via onze webshop en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum met je af te spreken. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Casami Kast 1-Deur

  De Vipack Casami Kast 1-Deur is een kwalitatieve kast in de vorm van een huis. Dankzij deze leuke en speelse vormgeving ziet deze kast er uniek uit. De indeling van de kast zijn vier legplanken
 • Quick view

  Vipack Robin Kledingkast Wit 2-Deurs

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje met deze kledingkast Robin van Vipack.
  1.038,-
 • Quick view

  Vipack Robin Kledingkast Wit 3-Deurs

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje met deze linnenkast Robin van Vipack.
  1.377,-
 • Quick view

  Vipack Amori Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Amori Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast in een romantische uitvoering. Het wordt geleverd inclusief twee legplanken en een hangroede. Een praktische kast in een leuke meidenkamer!
  838,-
 • Quick view

  Vipack Amori Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Amori Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast in een romantische uitvoering. Het wordt geleverd inclusief twee legplanken en een hangroede. Een praktische kast in een leuke meidenkamer!
  1.203,-
 • Quick view

  Vipack Lara Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Lara Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Een hangroede en vijf legplanken worden meegeleverd voor een praktische indeling.
  1.377,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 2-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 2-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
 • Quick view

  Vipack Kiddy Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Kiddy Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast in speels design met een Scandinavische touch. Het beschikt over verschillende opbergmogelijkheden. Deze kast is vervaardigd van MDF materiaal.
  895,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast Rood

  De Vipack London Kledingkast Rood is een kwalitatieve kast in een unieke variant. Een kast in een design van een Engelse telefooncel. Het is een leuke kast voor de Engeland fan! Met een roede, legplanken en lade.
  532,-
 • Quick view

  Vipack London Stapelbed Rood

  De Vipack London Stapelbed Rood is een kwalitatief stapelbed in een uniek variant. Een stapelbed in een design van een Engelse dubbeldekker. Het is een leuk bed voor de Engeland fan! Wordt exclusief matras geleverd.
  865,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kledingkast Blue 2-Deurs

  De Vipack Bonny Kledingkast Blue 2-Deurs is een kwalitatieve kledingkast uit de Bonny serie van Vipack. De vormgeving is modern maar kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Biedt veel opbergruimte.
  427,-
 • Quick view

  Vipack Lara Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Lara Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Een hangroede en vijf legplanken worden meegeleverd voor een praktische indeling.
  1.038,-
 • Quick view

  Vipack Erik Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Erik Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast van MDF waarvan de deurfronten beschikken over reliëfstructuur. De deuren zijn voorzien met soft-close systeem wat het behoud van de kast is.
  757,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kledingkast 2-Deurs

  De Vipack Bonny Kledingkast 2-Deurs is een kwalitatieve kledingkast uit de Bonny serie van Vipack. De vormgeving is modern maar kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Biedt veel opbergruimte.
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 3-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 3-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
 • Quick view

  Vipack Kiddy Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Kiddy Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast in speels design met een Scandinavische touch. Het beschikt over verschillende opbergmogelijkheden. Deze kast is vervaardigd van MDF materiaal.
  561,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kledingkast 3-Deurs

  De Vipack Bonny Kledingkast 3-Deurs is een kwalitatieve kledingkast uit de Bonny serie van Vipack. De vormgeving is modern maar kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Biedt veel opbergruimte.
 • Quick view

  Vipack Erik Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Erik Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast van MDF waarvan de deurfronten beschikken over reliëfstructuur. De deuren zijn voorzien met soft-close systeem wat het behoud van de kast is.
  950,-
 • Quick view

  Vipack Casami Kast Open 1-Deur

  De Vipack Casami Kast Open 1-Deur is een kwalitatieve kast in de vorm van een huis. Dankzij deze leuke en speelse vormgeving ziet deze kast er uniek uit. De indeling van de kast zijn vier legplanken
  145,-
19 Resultaten