Ladenkast kinderkamer

Een ladenkast onder of naast een bureau is superhandig. Of het nu gaat om je huiswerk of boeken die je leest, je legt het allemaal neer in de laden van de ladenkast. Zit je aan je bureau, dan heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Lees meer...

Variatie genoeg

Kies bijvoorbeeld voor een ladenkast uit dezelfde meubellijn als het bed, de linnenkast en het kinderbureau. Wil je het graag wat creatiever aanpakken, kies dan een ladenkast uit een andere meubellijn. Let er wel op dat alle meubels in de kamer qua stijl met elkaar matchen. Vind je het leuk om de ladenkast af en toe van plaats te verwisselen? Kies dan voor een exemplaar op wieltjes.

Voldoende opbergruimte

Biedt een ladenkast onvoldoende opbergruimte, koop er dan een tweede bij. Zorg ervoor dat de ladenkast qua afmetingen goed bij de meubels past.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Ladenkast Jersey Wit

  Met de Kidsmill Ladenkast Jersey Wit ben je altijd voorzien van de nodige opbergruimte. Het kastje beschikt over maar liefst vijf lades, die mooi zijn afgewerkt met chique handgrepen.

  421,-

  229,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Ladenkast Wit

  Met een ladenkastje profiteer je van extra ruimte. Zo ook bij deze Kidsmill Louise de Philippe Ladenkast Wit. De ladenkast beschikt over 6 lades en is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  498,-

  399,-

 • Quick view

  Life Time Ladeblok

  Dit Life Time Ladeblok creëert meer opbergruimte in de kamer. Je kunt het onder het bureau zetten maar ook als nachtkastje gebruiken. Het ladeblok wordt exclusief handgreep geleverd.
  199,-
 • Quick view

  Flexa Classic Ladenkastje

  De Flexa Classic Ladenkastje is voorzien van drie opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het ladenkastje is gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  281,70
 • Quick view

  Flexa Classic Ladenkastje 4 Laden

  De Flexa Classic Ladenkastje 4 Laden is voorzien van drie opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het ladenkastje is gemaakt van kwalitatief grenenhout. Het kastje is voorzien van stelpoten.
  314,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Ladekastje

  De Flexa Popsicle Ladekastje beschikt over drie opberglades. Gemaakt van MDF en heeft een eiken afwerking. De knoppen hebben de Flexa kleur Cherry, Blueberry of Kiwi.
  499,-
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje 4 Laden Wit

  Dit kastje uit de Pino serie van Vipack is voorzien van vier laden. Je kunt het los in de slaapkamer zetten maar ook onder de halfhoogslaper van Vipack.

  256,-
 • Quick view

  Bopita Merel Nachtkastje / Ladenblok Wit

  Het Bopita Merel Nachtkastje / Ladenblok Wit is een praktisch kastje en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  179,-

  152,15

 • Quick view

  Bopita Belle Ladenkast Wit

  De Bopita Belle Ladenkast Wit is voorzien van 5 opbergladen zodat je het altijd opgeruimd kan hebben in je tienerkamer. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  549,-

  466,65

 • Quick view

  Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit

  Het Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit is een praktisch kastje en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  319,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Ladenkast Medium

  De Bopita Mix & Match Ladenkast Medium is een mooie en praktische laden kast wat beschikt over twee soft-close laden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  299,-

  269,-

 • Quick view

  Woood Connect Ladekast Wit

  De Woood Connect Ladekast Wit is een eventuele uitbreiding op de Connect kasten van Woood maar kan uiteraard ook los neergezet worden. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF waardoor het lang mee gaat.

  249,-

  239,-

 • Quick view

  Kidsmill Malmö II Ladenkastje Grijs

  Dit ladenkastje van de serie Malmö is ideaal te combineren bij de tienerkamer of babykamer. Het kastje beschikt over maar liefst vijf lades waarin je heel wat spullen in op kunt bergen.

  149,-

  99,-

13 Resultaten