Ladenkast kinderkamer

Een ladenkast onder of naast een bureau is superhandig. Of het nu gaat om je huiswerk of boeken die je leest, je legt het allemaal neer in de laden van de ladenkast. Zit je aan je bureau, dan heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Lees meer...

Variatie genoeg

Kies bijvoorbeeld voor een ladenkast uit dezelfde meubellijn als het bed, de linnenkast en het kinderbureau. Wil je het graag wat creatiever aanpakken, kies dan een ladenkast uit een andere meubellijn. Let er wel op dat alle meubels in de kamer qua stijl met elkaar matchen. Vind je het leuk om de ladenkast af en toe van plaats te verwisselen? Kies dan voor een exemplaar op wieltjes.

Voldoende opbergruimte

Biedt een ladenkast onvoldoende opbergruimte, koop er dan een tweede bij. Zorg ervoor dat de ladenkast qua afmetingen goed bij de meubels past.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Ladenkast Jersey Wit

  Met de Kidsmill Ladenkast Jersey Wit ben je altijd voorzien van de nodige opbergruimte. Het kastje beschikt over maar liefst vijf lades, die mooi zijn afgewerkt met chique handgrepen.

  421,-

  299,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Ladenkast Wit

  Met een ladenkastje profiteer je van extra ruimte. Zo ook bij deze Kidsmill Louise de Philippe Ladenkast Wit. De ladenkast beschikt over 6 lades en is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  498,-

  399,-

 • Quick view

  Woood Dennis Ladenkastje Steel Grey

  De Woood Dennis Ladenkastje Steel Grey is een praktisch kastje wat beschikt over 4 opberglades. Het is vervaardigd in massief grenenhout en heeft een geborstelde afwerking. Met elk type stijl te combineren.
  119,-
 • Quick view

  Life Time Ladeblok

  Dit Life Time Ladeblok creëert meer opbergruimte in de kamer. Je kunt het onder het bureau zetten maar ook als nachtkastje gebruiken. Het ladeblok wordt exclusief handgreep geleverd.
  199,-
 • Quick view

  Flexa Classic Ladenkastje

  De Flexa Classic Ladenkastje is voorzien van drie opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het ladenkastje is gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  291,-
 • Quick view

  Flexa Classic Ladenkastje 4 Laden

  De Flexa Classic Ladenkastje 4 Laden is voorzien van drie opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het ladenkastje is gemaakt van kwalitatief grenenhout. Het kastje is voorzien van stelpoten.
  314,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Ladekastje

  De Flexa Popsicle Ladekastje beschikt over drie opberglades. Gemaakt van MDF en heeft een eiken afwerking. De knoppen hebben de Flexa kleur Cherry, Blueberry of Kiwi.
  499,-
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje 4 Laden Wit

  Dit kastje uit de Pino serie van Vipack is voorzien van vier laden. Je kunt het los in de slaapkamer zetten maar ook onder de halfhoogslaper van Vipack.

  256,-
16 Resultaten