Europe Baby bedden

Een Europe Baby bed is stijlvol, stevig en helemaal van deze tijd. In ons assortiment vind je Europe Baby bedden in verschillende kleuren. Sommige Europe Baby bedden zijn mooi wit gelakt, bij andere is de houtskleur nog zichtbaar en heeft het bed een mooie naturel look.

Lees meer...

Het materiaal van Europe Baby bedden

Alle Europe Baby bedden zijn van goede kwaliteit. De meeste Europe Baby bedden zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, soms gecombineerd met gefineerd (spaan)plaat. Lees voor specifieke details de productbeschrijving van het Europe Baby bed.

Combineer met andere Europe Baby producten

Een Europe Baby bed is heel goed te combineren met andere Europe Baby meubels. Vaak verkopen wij ook andere slaapkamermeubels, zoals een linnenkast, van dezelfde serie als het Europe Baby bed. Combineer deze meubels met het Europe Baby bed, zodat je een stijlvolle kamer hebt waarin de meubels mooi één geheel vormen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Europe Baby Sylt Wit Bed 90 x 200 cm

    Het Europe Baby Sylt Wit Bed 90 x 200 cm is een praktisch en tijdloos bed. Het hoofdbord en voetenbord beschikken over een omlijsting waardoor het net even wat mooier wordt. Het wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.

    143,-

    129,-

1 Resultaten
Trustpilot