Gautier bedden

Maak de tiener- of juniorkamer compleet met een Gautier bed. Gautier bedden zijn van alle gemakken voorzien. Verder hebben Gautier bedden een mooie, trendy uitstraling . Gautier maakt veel gebruik van warme, zachte kleuren.

Lees meer...

Gautier hoogslapers

Van Gautier zijn vaak ook hoogslapers verkrijgbaar. Onderin de hoogslaper zitten bijvoorbeeld lades om het een en ander in op te bergen. Op die manier wordt de ruimte goed benut. Aan sommige Gautier hoogslapers zit een bureau vast. Dat is ideaal, zeker als je weinig ruimte tot je beschikking hebt. Bekijk deze pagina voor al onze Gautier bedden en laat je verrassen door de praktische designs.

Over Gautier

Gautier is van oorsprong een Frans merk. Al meer dan 65 jaar maakt Gautier stijlvolle slaapkamermeubels. Door deze jarenlange ervaring is Gautier inmiddels een echte expert in het maken van praktische en kwalitatief goede bedden. Van een Gautier bed heb je jarenlang plezier!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Gautier Kids JIIP Carbed

    Het Gautier Kids JIIP Carbed beschikt over een unieke safarilook! Uiteraard biedt het optimaal speelplezier en zeker genoeg slaapcomfort. De koplampen kunnen functioneren als een nachtlampje. Het is een uniek bed!
    1.428,-
1 Resultaten
Trustpilot