Manis-h bedden

Van het Deense merk Manis-h verkopen wij superleuke bedden. Deze bedden hebben vaak een uniek design of een uitgesproken kleur. Als je de slaapkamer eens wilt opvrolijken of gewoon extra gezellig wilt maken, is een Manis-h bed een echte aanrader. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Manis-h bedden.

Lees meer...

Manis-h ledikanten met uitvalbasis

Van Manis-h zijn vaak bedden verkrijgbaar met uitvalbasis. Dat is ideaal als je kind voor het eerst in een groot bed slaapt en bang is om eruit te vallen. Als je kind gewend is aan het bed, kun je de uitvalbeveiliging weghalen.

Manis-h ledikant met laden

Veel Manis-h bedden beschikken over meerdere laden. Deze laden zitten onderin het bed. De beschikbare ruimte wordt op die manier optimaal benut. Het is dan ook zeker de moeite waard om een Manis-h ledikant met laden aan te schaffen. Bestel vandaag nog een Manis-h bed online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Opbergladen

  De Manis-h Bed Met Opbergladen is een strak bed van het merk Manis-h met daaronder twee opbergladen welke de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  522,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Opbergladen Antraciet

  Een strak bed van het merk Manis-h met daaronder twee opbergladen welke de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Wordt geleverd exclusief matras en lattenbodem.
  461,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Antraciet 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Antraciet 90 x 200 cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  424,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Rondom Antraciet 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Rondom Antraciet 90 x 200 cm cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  546,-
4 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot