Vtwonen bedden

Maak de slaapkamer compleet met een mooi en modieus Vtwonen bed. Alle Vtwonen bedden zijn heel smaakvol vormgegeven. Sommige Vtwonen bedden hebben praktische eigenschappen, zoals een ruime lade waarin je veel spulletjes kunt opbergen.

Lees meer...

Stijlvolle Vtwonen bedden

Vtwonen is expert op het gebied van stijlvol wonen. Vtwonen komt regelmatig met doe-het-zelf-ideeën en stylingtips. Ook in ons assortiment op Babypark.nl vind je meubels van Vtwonen. Op deze pagina vind je al onze Vtwonen bedden. Deze stijlvolle collectie is zeker de moeite waard om te bekijken!

Een Vtwonen bed bestellen

Het Vtwonen bed van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Maak ook gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice waarmee jouw bestelling op een door jou gekozen tijdstip gratis wordt thuisbezorgd. Indien gewenst kan het bed tegen een meerprijs worden gemonteerd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Vtwonen Stage Bed Soap Green 80 x 200 cm

    Het Vtwonen Stage Bed Soap Green 80 x 200 cm is een kwalitatief grenen bed in een unieke look. Het is heeft een slaapgedeelte met daarnaast een opbergruimte van twee laden en trapje. Erg handig en praktisch.
    449,-
1 Resultaten