BNL Kids nachtkastjes

BNL Kids nachtkastjes zien er heel stijlvol uit. Vrijwel elk nachtkastje van BNL Kids is uitgevoerd in een stoere, Scandinavische look. Onze BNL Kids nachtkastjes zijn verkrijgbaar in meerdere tinten die helemaal van deze tijd zijn. Kies de tint die past bij jouw interieur. Sommige BNL nachtkastjes zijn zelfs slechts gedeeltelijk beschilderd, voor een extra bijzonder effect.

Lees meer...

Eigenschappen van een NBL Kids nachtkastje

Een BNL nachtkastje bestaat vaak uit één ruime lade. Het voordeel van een BNL Kids nachtkastje met lade is dat je spulletjes gemakkelijk uit het zicht legt. Onze BNL Kids nachtkastjes zijn vaak onderdeel van een hele meubelcollectie. Het is een aanrader om ook andere meubels uit dezelfde collectie aan te schaffen, zoals een kast of een bureau. Voor meer informatie over onze BNL Kids nachtkastjes verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over BNL Kids

Het assortiment van BLN Kids bestaat uit diverse meubels die je kunt gebruiken voor de inrichting van een moderne kinderkamer. De meubels zijn strak en modern vormgegeven, maar hebben tegelijkertijd ook een speelse uitstraling. Perfect voor de kamer van jouw kind of tiener! Dankzij de neutrale kleuren kun je de meubels eenvoudig met allerlei stijlen combineren. Of je nu van de kinderkamer een junglekamer of prinsessenkamer wilt maken, maakt niet uit. De BNL Kids meubels kunnen altijd dienst doen als basis. Jouw gewenste nachtkastje van BNL Kids bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje White / Natural

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje White / Natural heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.
  70,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje White

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje White heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.
  70,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje Grey

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje Grey heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.
  70,-
3 Resultaten