11 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Narbonne Nachtkastje Wit

  Het Bopita Narbonne Nachtkastje Wit is een praktisch kastje wat beschikt over een deur. De reliëfstructuur en de sierlijke omlijsting creëren een landelijke stijl. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en gaat lang mee.

  189,-

  149,-

 • Quick view

  Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit

  Het Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit is een praktisch kastje en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  319,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Belle Nachtkastje Wit

  Het Bopita Belle Nachtkastje Wit heeft een romantisch design wat komt door de sierlijke accenten. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak voor de nodige opbergruimte. Vervaardigd van MDF.

  199,-

  169,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Nachtkastje Wit

  Het Bopita Charlotte Nachtkastje Wit is een mooi nachtkastje in een romantische look. Het beschikt over een lade met daaronder een deurtje. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er lang plezier van hebt.

  249,-

  219,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Nachtkastje

  Het Bopita Basic Wood Nachtkastje is een praktisch kastje wat beschikt over twee kleine opbergbakjes met daaronder een opbergplank. Het is ideaal om naast het bed te zetten. Gemaakt van kwalitatief grenen.

  119,-

  109,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Ladeblok

  Het Bopita Basic Wood Ladeblok is een praktisch kastje wat beschikt over twee opbergvakken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is ideaal om naast het bed te zetten en zo heb je alles bij de hand.
  119,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Nachtkastje Wit / Naturel

  Het Bopita Lisa Nachtkastje Wit / Naturel ziet er leuk uit. Dat komt door de schuine beuken poten en de uniek handvatten. Het nachtkastje beschikt over twee laden om spullen in op te bergen en is gemaakt van MDF.

  205,-

  159,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Nachtkastje

  Het Bopita Mix & Match Nachtkastje is een praktisch kastje wat beschikt over een opberglade met daaronder een opbergplank. Het is ideaal om naast het bed te zetten. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  149,-
 • Quick view

  Bopita Kyan Nachtkastje Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Nachtkastje Deep Grey / Naturel is een uniek kastje in een Scandinavisch design. Ideaal om naast het bed te zetten. Beschikt over twee laden die de nodige opbergruimte bieden.

  219,-

  199,-

 • Quick view

  Bopita Merel Nachtkastje / Ladenblok Wit

  Het Bopita Merel Nachtkastje / Ladenblok Wit is een praktisch kastje en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  179,-

  159,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Nachtkastje Gravelwash

  De Bopita Pebble Wood Nachtkastje Gravelwash is een mooi nachtkastje wat beschikt over twee soft-close laden. Het bestaat uit kwalitatief grenenhout met een wash finish afwerking.

  179,-

  155,-

11 Resultaten