6 Resultaten
 • Quick view

  Woood Robin Nachtkastje Wit

  Het uniek nachtkastje Robin van Woodworkings is gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking.
  69,-
 • Quick view

  Woood Max Nachtkastje Grijs Links

  Vintage van stijl, dat is Woood Max Nachtkastje Grijs Links. Het biedt opbergruimte wat uiteraard erg handig is. Vervaardigd van metaal en bestemd voor de linkerkant van het bed. Onmisbaar in de kinderkamer!

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Wood Kluis Nachtkastje Betongrijs

  De Wood Kluis Nachtkastje Betongrijs is een mooi en kwalitatief nachtkastje wat een stoere look creëert naast het bed. Het kastje is vervaardigd van grenenhout en beschikt over een stoere handgreep. Het beschikt over een legplankje.
  79,95
 • Quick view

  Woood Nikki Nachtkastje Jadegroen

  Het Woood Nikki Nachtkastje Jadegroen is een mooi kastje wat erg mooi staat naast de bedbank van deze serie. Het beschikt over een legplankje waardoor mee opbergruimte ontstaat. Gemaakt van kwalitatief grenenhout en gaat dus lang mee.
  89,95
 • Quick view

  Woood Locker Nachtkastje Steel Grey

  De Woood Locker Nachtkastje Steel Grey is gemaakt van grenenhout en heeft een geborstelde afwerking zodat je de houtstructuur. Het beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een legplankje.
  79,95
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey

  Het Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey heeft een stoere look wat komt door nerven die in het grenenhout bevinden. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak waar spullen in opgeborgen kunnen worden.
  69,-
6 Resultaten