Woood nachtkastjes

Maak de tiener- of kinderkamer compleet met een Woood nachtkastje. Een Woood nachtkastje is ideaal om de wekker op te zetten. Daarnaast is het kastje natuurlijk heel handig voor het opbergen van boeken die net voor het slapen gaan gelezen worden. Ons assortiment Woood nachtkastjes is elke keer weer anders. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Wood nachtkastjes.

Lees meer...

Woood nachtkastje van massief hout

Elk Woood nachtkastje is van goede kwaliteit. Vrijwel elk Woood nachtkastje is gemaakt van massief hout. Hierdoor heb je lang plezier van dit kastje. Verder is een Woood nachtkastje ook heel onderhoudsvriendelijk. Veel massief houten Woood nachtkastjes zijn onderdeel van een hele serie. Het is een aanrader om ook andere meubels van deze serie te kopen, zodat alles mooi één geheel vormt. Ook deze meubels zijn meestal gemaakt van massief hout. Meer specifieke details vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de meubels op deze website.

Over Woood

Wij verkopen allerlei meubels van Woood. Naast Woood nachtkastjes hebben wij ook Woood bedden, speelgoedkisten, linnenkasten en bureaus in ons assortiment. Al deze meubels zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. De meubels zijn verkrijgbaar in allerlei tinten, waaronder wit, grijs en geel. Jouw gewenste nachtkastje van Woood en eventuele andere meubels van Woood zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Wil je het bestelde Woood nachctkastje en eventuele andere Woood meubels ook laten monteren? In veel gevallen kun je de meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Woood Locker Nachtkastje Steel Grey

  De Woood Locker Nachtkastje Steel Grey is gemaakt van grenenhout en heeft een geborstelde afwerking zodat je de houtstructuur. Het beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een legplankje.
  119,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Grenen Zwart

  Het Woood Dennis Nachtkastje Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.
  119,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey

  Het Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey heeft een stoere look wat komt door nerven die in het grenenhout bevinden. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak waar spullen in opgeborgen kunnen worden.
  119,-
3 Resultaten
Trustpilot