OPBERGKAST KINDERKAMER

Babypark heeft veel soorten opbergkasten in verschillende stylen. Van landelijk tot stoer. Daarnaast heb je de Mix en Match serie van Bopita waar je allerlei vakjes op kan vullen met bakjes in verschillende kleuren. Kortom, er zit echt wel wat bij van jou smaak!

>Lees meer...

Tips

Wat is voor jou de meest geschikte opbergkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Wat wil je er precies in opbergen? Babypark biedt opbergkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein kastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Accent Bedbank Opberglade 2 Stuks

  De Kidsmill Accent Bedbank Opberglade 2 Stuks bestaat uit twee aparte lades met voldoende opbergruimte voor kleding, leesboeken en allerlei andere spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat materiaal.

  279,99

  259,-

 • Quick view

  Woood Gijs Boerenkast

  De Woood Gijs Boerenkast is een stoere kast met een grof bezaagde afwerking. De deur dien je dicht te houden met een schuif. De indeling beschikt over vier opbergplanken. Een kast in een landelijke stijl!
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van twee deuren. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken

  Het Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken Wit / Grenen Wit wordt geleverd inclusief montage materiaal. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Praktisch in gebruik!
  209,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs is een metalen kast in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Een kast wat tegen een stootje kan.
  189,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs is een metalen kast met drie deuren in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen.
  199,-
 • Quick view

  Woood Stage Opbergbank Soap Green

  De Woood Stage Opbergbank Soap Green is een functioneel meubel wat op verschillende manieren kan gebruikt kan worden. Er kunnen spullen in de opbergbakken geborgen worden en het functioneert als een zitbankje.
  299,-
 • Quick view

  Vipack Benzinepomp Kast Rood

  De Vipack Benzinepomp Kast Rood is uniek van vormgeving. Het heeft een rode look in een bezinepomp uitvoering. Met een indeling van vier opbergplanken biedt het extra opbergruimte in de kinderkamer.
  295,-
 • Quick view

  Woood Dennis Kast Grenen Zwart

  De Woood Dennis Kast Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.
  449,-
 • Quick view

  Bopita Mini Opbergbak

  De Bopita Mini Opbergbak is geschikt voor de Kim boekenkast. Verder is de opbergbak gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over voldoende opbergruimte. De ideale opbergbak is praktisch in gebruik.
  29,-
 • Quick view

  Flexa Deurenkastje Wit

  Het Flexa Deurenkastje Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 2 deuren met daarachter twee opbergvakken met voldoende opbergruimte.
  279,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Kastje 2 Laden Wit

  Het Flexa Cabby Kastje 2 Laden Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 2 lades met voldoende opbergruimte. Het kastje is praktisch in gebruik!
  399,-
 • Quick view

  Flexa Cabby kastje 3 Laden Wit

  Het Flexa Cabby kastje 3 Laden Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 3 lades met voldoende opbergruimte. Het kastje is praktisch in gebruik!
  369,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement White

  Het Flexa Classic Kastelement White is gemaakt van hoogwaardig Noordse dennen materiaal. Daarnaast is dit kastelement perfect te combineren met de andere ladekasten en kasten uit het Flexa assortiment.
  209,-
 • Quick view

  Flexa Classic kastje 3 Laden Wit

  Het Flexa Classic kastje 3 Laden Wit is gemaakt van massief grenen materiaal is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het kastje is leuk te combineren met andere producten van de Flexa Classic serie.

  369,-

  335,-

 • Quick view

  Flexa Classic Deurenkastje

  De Flexa Classic Deurenkastje is voorzien van twee deuren met daarachter opbergvakken die de nodige opbergruimte bieden. Het ladenkastje is gemaakt van kwalitatief grenenhout. Het kastje is voorzien van stelpoten.
  251,-
 • Quick view

  Woood Opbergbank Store

  Functionele opbergbank dat je op verschillende manieren kunt gebruiken om spullen op te bergen, spelen en zitten. Bestaande uit 3 kisten met wieltjes.
  299,-
 • Quick view

  Flexa Opbergrek Mini E

  Flexa Opbergrek Mini E is een handig opbergrek waarin allerlei spullen opgeborgen kunnen worden. Het kastje kan aan de muur bevestigd of los neergezet worden. Dit opbergrek past onder alle halfhoogslapers van Flexa.
  259,-
18 Resultaten
Trustpilot