OPBERGKAST KINDERKAMER

Babypark heeft veel soorten opbergkasten in verschillende stylen. Van landelijk tot stoer. Daarnaast heb je de Mix en Match serie van Bopita waar je allerlei vakjes op kan vullen met bakjes in verschillende kleuren. Kortom, er zit echt wel wat bij van jou smaak!

>Lees meer...

Tips

Wat is voor jou de meest geschikte opbergkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Wat wil je er precies in opbergen? Babypark biedt opbergkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein kastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Accent Bedbank Opberglade 2 Stuks

  De Kidsmill Accent Bedbank Opberglade 2 Stuks bestaat uit twee aparte lades met voldoende opbergruimte voor kleding, leesboeken en allerlei andere spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat materiaal.

  279,99

  259,-

 • Quick view

  Woood Gijs Boerenkast

  De Woood Gijs Boerenkast is een stoere kast met een grof bezaagde afwerking. De deur dien je dicht te houden met een schuif. De indeling beschikt over vier opbergplanken. Een kast in een landelijke stijl!
  332,22
 • Quick view

  Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van twee deuren. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.
  244,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken

  Het Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken Wit / Grenen Wit wordt geleverd inclusief montage materiaal. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Praktisch in gebruik!

  Normale prijs: 209,-

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Vipack Lewis Boekenkast Wit

  De Vipack Lewis Boekenkast Wit is voorzien van een stijlvol design. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Verder beschikt de lade over een soft close systeem.
  592,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs is een metalen kast in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Een kast wat tegen een stootje kan.

  189,-

  160,65

 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs is een metalen kast met drie deuren in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen.

  199,-

  165,56

 • Quick view

  Woood Dennis Kast Grenen Zwart

  De Woood Dennis Kast Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.
  449,-
 • Quick view

  Flexa Deurenkastje Wit

  Het Flexa Deurenkastje Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 2 deuren met daarachter twee opbergvakken met voldoende opbergruimte.
  309,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Kastje 2 Laden Wit

  Het Flexa Cabby Kastje 2 Laden Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 2 lades met voldoende opbergruimte. Het kastje is praktisch in gebruik!
  439,-
 • Quick view

  Flexa Cabby kastje 3 Laden Wit

  Het Flexa Cabby kastje 3 Laden Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 3 lades met voldoende opbergruimte. Het kastje is praktisch in gebruik!
  409,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement White

  Het Flexa Classic Kastelement White is gemaakt van hoogwaardig Noordse dennen materiaal. Daarnaast is dit kastelement perfect te combineren met de andere ladekasten en kasten uit het Flexa assortiment.
  229,-
 • Quick view

  Flexa Classic kastje 3 Laden Wit

  Het Flexa Classic kastje 3 Laden Wit is gemaakt van massief grenen materiaal is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het kastje is leuk te combineren met andere producten van de Flexa Classic serie.

  409,-

  335,-

 • Quick view

  Vipack Bonny Kledingkast 2-Deurs Licht Roze

  De Vipack Bonny Kledingkast 2-Deurs Licht Roze beschikt over een grote roede met daarboven een legplank. Dankzij de eenvoudige vormen en kleuren is de Vipack Bonny Kledingkast geschikt voor in elke kamer.
  493,-
 • Quick view

  Flexa Opberglade Wit 2 Stuks

  De Flexa Opberglade Wit 2 Stuks beschikt over voldoende opbergruimte. Dankzij de wieltjes onder de opberglades, rol je de opberglades eenvoudig onder het bed vandaan. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  220,-
 • Quick view

  Flexa Classic Opberglade Terra 2 Stuks

  De Flexa Classic Opberglade Terra 2 Stuks beschikt over voldoende opbergruimte. Dankzij de wieltjes onder de lades, rol je de opberglades eenvoudig onder het bed vandaan. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  215,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Met 2 Deuren Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Met 2 Deuren Wit beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met de andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  230,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Mini Kast Wit

  De Flexa Shelfie Mini Kast Wit is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast beschikt over 1 lade met voldoende opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  379,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Wit is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast beschikt over 1 lade met voldoende opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  230,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Met Deuren Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Met Deuren Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de stijlvolle kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Praktisch in gebruik.
  549,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Kast Wit

  De Flexa Shelfie Kast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de praktische kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Voorzien van een stijlvol design.
  329,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  549,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Rolcontainer Wit

  De Gautier Tactil Rolcontainer Wit is perfect te combineren met andere producten van de Tactil collectie van Gautier. Daarnaast is de rolcontainer praktisch in gebruik en voorzien van een stijlvol design.
  371,70
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Whitewash

  Het LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Whitewash is praktisch in gebruik. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Het kastelement is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 1.106,-

  Special Price 209,-

29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot