OPBERGKAST KINDERKAMER

Babypark heeft veel soorten opbergkasten in verschillende stylen. Van landelijk tot stoer. Daarnaast heb je de Mix en Match serie van Bopita waar je allerlei vakjes op kan vullen met bakjes in verschillende kleuren. Kortom, er zit echt wel wat bij van jou smaak!

>Lees meer...

Tips

Wat is voor jou de meest geschikte opbergkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Wat wil je er precies in opbergen? Babypark biedt opbergkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein kastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Woood Gijs Boerenkast

  De Woood Gijs Boerenkast is een stoere kast met een grof bezaagde afwerking. De deur dien je dicht te houden met een schuif. De indeling beschikt over vier opbergplanken. Een kast in een landelijke stijl!
  251,10
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs is een metalen kast in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Een kast wat tegen een stootje kan.
  139,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs is een metalen kast met drie deuren in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen.
  149,-
 • Quick view

  Woood Stijn Lockerkastje Steel Grey

  Het Woood Stijn Lockerkastje Steel Grey is gemaakt van grenenhout in plaats van metaal. Het beschikt over twee deuren maar door de fronten lijken het er vier. Achter iedere deur bevind een legplankje zodat opbergen nog beter gaat.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Flexa Classic Deurenkastje

  De Flexa Classic Deurenkastje is voorzien van twee deuren met daarachter opbergvakken die de nodige opbergruimte bieden. Het ladenkastje is gemaakt van kwalitatief grenenhout. Het kastje is voorzien van stelpoten.
  201,60
 • Quick view

  Bopita Combiflex Helen Kastje 4-Vaks

  De Bopita Combiflex Helen Kastje 4-Vaks is een praktisch kastje wat in elke ruimte kan staan. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Als optie kunnen er verschillende opbergbakken in geschoven worden.

  175,-

  159,-

 • Quick view

  Vtwonen Opbergbank Store

  Functionele opbergbank dat je op verschillende manieren kunt gebruiken om spullen op te bergen, spelen en zitten. Bestaande uit 3 kisten met wieltjes.
  199,-
 • Quick view

  Flexa Opbergrek Mini E

  Flexa Opbergrek Mini E is een handig opbergrek waarin allerlei spullen opgeborgen kunnen worden. Het kastje kan aan de muur bevestigd of los neergezet worden. Dit opbergrek past onder alle halfhoogslapers van Flexa.
  249,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Deurkastje Medium Wit

  De Bopita Mix & Match Deurkastje Medium Wit is een praktisch kastje met twee legplanken waarin het nodige opgeborgen kan worden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  219,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Wandkast Double 5-Vaks

  De Bopita Mix & Match Wandkast Single 5-Vaks is een praktisch kastje wat in elke ruimte kan staan. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Als optie kunnen er opbergbakken in geschoven worden.

  395,-

  349,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Wandkast Triple 7-Vaks

  De Bopita Mix & Match Wandkast Double 7-Vaks is een praktisch kastje wat in elke ruimte kan staan. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Als optie kunnen er opbergbakken in geschoven worden.

  535,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Levi Kast Wit

  De Bopita Levi Kast Wit is een handig kastje wat voor allerlei spullen gebruikt kan worden en wat met verschillende stijlen is te combineren. Aan de achterkant bevinden gaten om eventueel snoeren doorheen te doen. Vervaardigd van MDF.

  295,-

  259,-

12 Resultaten