43 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end
43 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end

Overige meubelen van Life Time

 

Maak de slaapkamer compleet met een handige Life Time kapstok of vul het Life Time bed aan met leuke onderdelen. Plaats bijvoorbeeld een Life Time glijbaan aan de Life Time hoogslaper. Dat zal je kind vast geweldig vinden. Life Time maakt veel gebruik van zorgvuldig geselecteerd, duurzaam grenenhout. Hierdoor zijn de Life Time producten van extra goede kwaliteit.

 

Aanvullingen voor Life Time bedden

Maak het Life Time ledikant van je kind extra mooi met een vrolijk bedfrontje of plaats onder het bed laden voor meer opbergruimte. Veel van deze onderdelen zijn bedoeld voor het Life Time basisbed. Verder kun je aan veel Life Time bedden een handig Life Time hangtafeltje hangen. Een Life Time hoogslaper kun je bijvoorbeeld aanvullen met een hoeklegplank. Hier kun je dan spulletjes op neerzetten. Een hoeklegplank plaats je onder het bed van de hoogslaper.

 

Life Time opbergmeubels

Meestal hebben wij ook Life Time nachtkastjes, ladeblokken en opbergboxen in ons assortiment. Een nachtkastje is natuurlijk onmisbaar in de slaapkamer. In een nachtkastje kan je kind een boekje opbergen en andere spulletjes die het voor of na het slapen gebruikt.