Speelgoedkist

Ligt er speelgoed door het hele huis heen? Met een speelgoedkist is dit probleem zo verholpen! Ideaal om het speelgoed netjes op te ruimen.

Lees meer...

Verschillende kleuren speelgoedkist

Speelgoedkisten die aan de Europese veiligheidsnormen voldoen zijn ideaal om het vele speelgoed van uw kind op te bergen. Kiest u voor de Malmö Whitewash houten speelgoedkist die perfect bij uw interieur past of gaat u voor een grijze of bruine speelgoedkist? Ons aanbod speelkisten is zeer divers.


Uw houten speelgoedkist online bestellen

Een speelkist van hout in wit, grijs, bruin of een andere kleur kunt u online bestellen. U ervaart het gemak van thuiswinkelen en uw houten speelgoedkist wordt ook nog eens thuisbezorgd!.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood

  In de Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  139,-

  125,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Speelgoedkist Wit

  In de Kidsmill Brent Speelgoedkist Wit berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist

  Kidsmill La Première Speelgoedkist biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  179,-

  129,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist Wit

  Kidsmill La Première Speelgoedkist Wit biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  220,-

  175,-

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Speelgoedkist Grijs

  De Sem Nautic Grijs speelgoedkist is een handige accessoire om al het speelgoed van je kindje op te bergen. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en biedt genoeg opbergruimte.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Europe Baby Juno Speelgoedkist Wit

  De Europe Baby Juno Speelgoedkist is gemaakt van massief naaldhout en is erg handig om het speelgoed van je kindje in op te bergen. De speelgoedkist kan zowel in de kinderkamer als in de woonkamer of keuken gebruikt worden.

  130,-

  89,-

 • Quick view

  Woood Keet Speelgoedkist

  In de Woood Keet Speelgoedkist berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van geborsteld grenen en voorzien van het FSC® keurmerk.
  89,-
 • Quick view

  Happy Baby Speelgoedkist Wit

  Deze ruime speelgoedkist van Happy Baby is handig om speelgoed in op te bergen. Het is voorzien van een vergrendelbaar scharnier voor het deksel.

  114,95

  89,-

 • Quick view

  Life Time Opbergbox Wit Gelakt 2 Stuks

  De Life Time Opbergbox Wit Gelakt 2 Stuks is een handige box zodat je de omgeving opgeruimd houdt. Voorzien van handige wieltjes en montagespullen. Gemaakt van MDF-materiaal.
  150,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Speelgoedbak Op Wielen

  De Bopita Mix & Match Speelgoedbak Op Wielen is erg praktisch en kan onder verschillende compactbedden van Bopita. De bak beschikt over vier wieltjes waardoor het eenvoudig weggereden kan worden.

  129,-

  128,25

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Speelgoedkist

  Het Bopita Mix & Match Speelgoedkist heeft een strakke look wat in elke type interieur tot zijn recht komt. Vervaardigd van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Naast dat het kwalitatief biedt het veel opbergruimte.

  189,-

  166,25

 • Quick view

  Life Time 4-wieltjes voor opbergbox

  Handige wieltjes voor de Opberbox van Life Time. Hiermee kunt u de opbergbox gemakkelijk verplaatsen.
  10,-
 • Quick view

  Happy Baby Speelgoedkist Zilver

  Deze ruime speelgoedkist van Happy Baby is handig om speelgoed in op te bergen. En is voorzien van een vergrendelbaar scharnier voor het deksel.

  114,95

  79,99

 • Quick view

  Happy Baby Speelgoedkist Old Grey

  Deze ruime speelgoedkist van Happy Baby is handig om divers speelgoed in op te bergen. De kist is voorzien van een vergrendelbaar scharnier voor het deksel.

  114,95

  89,-

 • Quick view

  Happy Baby Speelgoedkist Regge Wit

  De Happy Baby Speelgoedkist Regge Wit is een schitterende speelgoedkist van het merk Happy Baby.

  114,95

  89,-

 • Quick view

  Happy Baby Speelgoedkist Antraciet

  Happy Baby Speelgoedkist Antraciet is een schitterende ruime speelgoedkist, ideaal om al het speelgoed of dekens van je kind in op te bergen.

  114,95

  89,-

 • Quick view

  Holland Hybrid Speelgoedkist Wit

  In de Holland Hybrid speelgoedkist berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig MDF en voorzien van wieltjes.

  109,95

  79,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist sluit geruisloos omdat deze voorzien is van soft closing. Heel praktisch in gebruik dus!

  221,-

  214,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist sluit geruisloos omdat deze voorzien is van soft closing. Heel praktisch in gebruik dus!

  188,-

  174,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist sluit geruisloos omdat deze voorzien is van soft closing. Heel praktisch in gebruik dus!

  232,-

  224,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Hoogglans / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist sluit geruisloos omdat deze voorzien is van soft closing. Heel praktisch in gebruik dus!

  199,-

  184,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Speelgoedkist Wit

  Het Bopita Narbonne Speelgoedkist Wit heeft een landelijke look wat komt door de omlijsting en het reliëfstructuur. Vervaardigd van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Naast dat het kwalitatief biedt het veel opbergruimte.

  265,-

  229,-

 • Quick view

  Woood Dennis Speelgoedkist Betongrijs

  In de Woood Dennis Speelgoedkist Betongrijs berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.
  89,-
 • Quick view

  Woood Dennis Speelgoedkist Steel Grey

  In de Woood Dennis Speelgoedkist Steel Grey berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  99,-

  88,36

24 Resultaten