Uitvalbeveiliging Kinderkamer

Als je kindje de overstap maakt van babybed naar een eenpersoonsbed, dan is de kans best groot dat het in de nacht eruit valt. Om dit te voorkomen is er een uitvalbeveiliging ontwikkeld. Babypark biedt ze aan van verschillende merken, maar er zijn ook universele bedhekken beschikbaar.

>Lees meer...

Montage

Iedere uitvalbeveiliging is eenvoudig te monteren. Zodat je het gauw kan demonteren wanneer je kindje het niet meer nodig heeft. Sommige bedhekken beschikken over schroeven, andere bedhekken kunnen zo onder het matras geschoven worden waardoor dat op de plek blijft.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Flex Uitvalbeveiliging 90 cm

  Met de Coming Kids Flex Uitvalbeveiliging 90 cm voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op een ledikant van 70 x 150 cm uit de Flex serie van Coming Kids.

  30,-

  27,-

 • Quick view

  Coming Kids Flex Uitvalbeveiliging 120 cm

  Met de Coming Kids Flex Uitvalbeveiliging 120 cm voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op een ledikant van 70 x 150 cm uit de Flex serie van Coming Kids.

  35,-

  27,-

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Wit is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 1/1 Antraciet

  Deze uitvalbeveiliging is bestemd voor het basisbed en loopt over de hele zijkant heen.
  98,-
10 Resultaten