Kidsmill peuterbedjes

Maak de kamer voor je kindje compleet met een Kidsmill peuterbedje. Een Kidsmill peuterbedje is ideaal als je kindje uit een babyledikantje is gegroeid, maar nog te klein is voor een gewoon eenpersoonsbed. De meeste Kidsmill peuterbedjes zijn 70x150 cm.

Lees meer...

Over Kidsmill

Kidsmill is een merk van stijlvolle kindermeubels van goede kwaliteit. Veel Kidsmill peuterbedjes hebben een mooie, landelijke stijl. Andere Kidsmill peuterbedjes zijn juist heel strak en modern. Het is maar net wat je het mooiste vindt. Veel Kidsmill peuterbedjes zijn onderdeel van een serie. Het is leuk om het Kidsmill peuterbedje aan te vullen met andere meubels van dezelfde serie.

Kidsmill peuterbedjes online bestellen

Kidsmill peuterbedjes zijn online te bestellen via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgafspraak. Wij bezorgen het Kidsmill peuterbedje bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Hoogglans

  In het Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Hoogglans zal je kind prinsheerlijk slapen. Het bed is stevig, robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het peuterbedje is geschikt voor kinderen tot circa 6 jaar.

  273,90

  249,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Mat

  In het Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Mat zal je kind prinsheerlijk slapen! Het bed is stevig, robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het peuterbedje is geschikt voor kinderen tot circa 6 jaar.

  259,99

  235,99

2 Resultaten
Trustpilot