Basicline stapelbedden

 

Een Basicline stapelbed monteer je heel gemakkelijk in elkaar. In een mum van tijd heb je een comfortabel slaapplekje voor twee kinderen. Basicline Stapelbedden zien er verder heel mooi uit. Het design is vaak eenvoudig, maar stijlvol. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Basicline stapelbedden.

Lees meer...

 

Basicline stapelbedden zijn ruimtebesparend

Met een Basicline stapelbed bespaar je ruimte. Je bent nauwelijks ruimte kwijt aan een goede slaapplek, waardoor je ruimte overhoudt voor andere, leuke meubels of een fijn speelhoekje. Alleen al daarom is een Basicline stapelbed een echte aanrader!

 

Voldoende slaap- en bewegingsruimte

Basicline stapelbedden zijn heel comfortabel. In Basicline stapelbedden hebben beide kinderen meer dan genoeg slaap- en bewegingsruimte. Tussen de bovenste en de onderste lattenbodem zit meestal ongeveer 85 cm. Lees voor gedetailleerde informatie de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Ralph Stapelbed

    Het Basicline Ralph Stapelbed heeft een originele look en omdat het uit kwalitatief MDF-materiaal is gemaakt gaat het jarenlang mee. Twee rolbodems worden meegeleverd. Het matras dient er los bijbesteld te worden.
    499,75
1 Resultaten