Life Time stapelbedden

 

Maak de junior- of tienerkamer compleet met een Life Time stapelbed. Een Life Time stapelbed is leuk en je bespaart er veel ruimte mee. Sommige Life Time stapelbedden hebben zelfs laden waarin je heel veel spullen kunt opbergen.

Lees meer...

 

De indeling van Life Time stapelbedden

Bij de meeste Life Time stapelbedden zitten beide bedden precies onder elkaar. Helemaal aan de zijkant is een trapje waarlangs je naar boven klimt om naar het bovenste bed te gaan. Meestal heeft het bovenste bed een uitvalbasis. Bij sommige Life Time stapelbedden zitten de bedden niet precies onder elkaar. Meestal is het bovenste bed dan iets minder hoog.

 

Het materiaal van Life Time stapelbedden

Life Time stapelbedden zijn meestal gemaakt van massief grenenhout. Dit grenenhout is speciaal geselecteerd op duurzaamheid. Het hout komt van bomen die langzaam groeien in moeilijke weersomstandigheden. Hierdoor is deze houtsoort extra sterk.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Schuine Trap

  De Life Time Stapelbed Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee rollattenbodems.
  1.121,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het Life Time Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
  1.339,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het Life Time Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  1.302,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Hangout

  De Life Time Stapelbed Hangout is een stapelbed waar het bovenste bed ook als speelruimte gebruikt kan worden. Via de trap aan de zijkant kan je in het bovenste bed komen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  1.888,-
4 Resultaten