Vipack stapelbedden

Dankzij Vipack stapelbedden benut je de beschikbare ruimte in de slaapkamer optimaal. Tegelijkertijd bieden Vipack stapelbedden veel comfort. Bij sommige Vipack stapelbedden zit op één of beide bedden een uitvalbasis. Deze voorkomt dat je niet zomaar uit bed valt.

Lees meer...

Vipack stapelbedden met laden

Een Vipack stapelbed heeft soms één of meer laden. Deze laden zitten meestal helemaal onderin, onder het onderste bed. Bekijk de uitgebreide productbeschrijvingen om te zien welke Vipack Stapelbedden laden hebben. Soms kun je laden extra bijbestellen.

Het design van Vipack stapelbedden

Vipack stapelbedden zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Sommige Vipack stapelbedden hebben het oude, vertrouwde ‘classic’ design. Andere Vipack stapelbedden zien er strak en modern uit of hebben juist een landelijk design. Bij de meeste Vipack stapelbedden zitten de twee bedden precies onder elkaar, maar dit is niet altijd het geval. Variatie genoeg dus!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief en ruimtebesparend bed voor twee personen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en kan gecombineerd worden met verschillende stijlen.
  1.272,-
 • Quick view

  Vipack Luca Stapelbed Wit

  Dit Vipack Luca Stapelbed Wit is een kwalitatief stapelbed in een uniek en speels design. De zwarte trap tegen het witte bed maakt het geheel net niet echt standaard. Er worden twee lattenbodems bij geleverd.

  810,-

  809,-

 • Quick view

  Vipack Bonny Stapelbed Met Uitschuifbaar Bureau

  De Vipack Bonny Stapelbed Met Uitschuifbaar Bureau is een ruimtebesparend meubel met daaronder een uitschuifbaar bureau en onder dit bureau bevind er een bed. Onder heb bed bevind een opberglade.
  1.459,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Grijs 180 Cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Grijs 180 Cm is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Praktisch in gebruik.
  590,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed 160 Cm

  Het Vipack Pino Stapelbed 160 Cm is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Praktisch in gebruik.

  526,-

  515,-

 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Grijs 140 Cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Grijs 140 Cm is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Praktisch in gebruik.
  572,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Hoog 180 cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Hoog 180 cm is een kwalitatief grenen bed met mogelijkheden. Het is net even wat hoger als een stapelbed met een standaard afmeting. Het is mogelijk om twee losse bedden te maken.
  459,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Hoog 160 cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Hoog 160 cm is een kwalitatief grenen bed met mogelijkheden. Het is net even wat hoger als een stapelbed met een standaard afmeting. Het is mogelijk om twee losse bedden te maken.
  563,-
 • Quick view

  Vipack Oscar Stapelbed

  Het Vipack Oscar Stapelbed is een meubel wat is vervaardigd van metaal. De zijkanten zijn afgerond en meubel oogt daardoor net even anders dan een standaard stapelbed. Het heeft een industriële look.
  543,-
 • Quick view

  Vipack Pino Familiebed

  Het Vipack Pino Familiebed is een kwalitatief grenen bed wat geschikt is voor drie personen. Het bed wordt geleverd inclusief twee lattenbodems. Een handig bed met veel slaapmogelijkheid.
  559,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Laag

  De Vipack Pino Stapelbed Laagis een praktisch bed. Het voordeel is dat je van het stapelbed ook twee losse bedden kan maken. Een kwalitatief stapelbed wat met verschillend stijlen te combineren is.
  499,-
11 Resultaten
Trustpilot