Vipack stapelbedden

 

Dankzij Vipack stapelbedden benut je de beschikbare ruimte in de slaapkamer optimaal. Tegelijkertijd bieden Vipack stapelbedden veel comfort. Bij sommige Vipack stapelbedden zit op één of beide bedden een uitvalbasis. Deze voorkomt dat je niet zomaar uit bed valt.

Lees meer...

 

Vipack stapelbedden met laden

Een Vipack stapelbed heeft soms één of meer laden. Deze laden zitten meestal helemaal onderin, onder het onderste bed. Bekijk de uitgebreide productbeschrijvingen om te zien welke Vipack Stapelbedden laden hebben. Soms kun je laden extra bijbestellen.

 

Het design van Vipack stapelbedden

Vipack stapelbedden zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Sommige Vipack stapelbedden hebben het oude, vertrouwde ‘classic’ design. Andere Vipack stapelbedden zien er strak en modern uit of hebben juist een landelijk design. Bij de meeste Vipack stapelbedden zitten de twee bedden precies onder elkaar, maar dit is niet altijd het geval. Variatie genoeg dus!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Stapelbed Laag Pino Blank

  Stapelbed Pino is een praktisch bed. Het voordeel is dat je van het stapelbed ook twee losse 1-persoonsbedden kan maken.
  440,-
 • Quick view

  Vipack Stapelbed Hoog Pino Wit

  Het Vipack Stapelbed Hoog Pino Wit is een praktisch bed. Het voordeel is dat je van het stapelbed ook twee losse 1-persoonsbedden kan maken.
  494,-
 • Quick view

  Vipack Stapelbed Hoog Pino Blank

  Het Vipack Stapelbed Hoog Pino Blank is een praktisch bed. Het voordeel is dat je van het stapelbed ook twee losse 1-persoonsbedden kan maken.
  348,-
3 Resultaten