Tiny Love schommelstoel

Een schommelstoel geeft jouw kindje een ontspannen gevoel. Er zijn schommelstoelen die van voren naar achteren gaan of van links naar rechts. De links naar rechts beweging is de meeste natuurlijke en is ook de beweging die je als ouder maakt wanneer je jouw kindje in de armen wiegt. Bij Babypark hebben we stoeltjes die op deze manier bewegen en soms zelfs beide bewegingen bieden. We hebben ook een schommelstoel van Tiny Love dat op en neer gaat en heen en weer.

Lees meer...

Tiny Love schommelstoel

In het assortiment hebben we een stoeltje van Tiny Love dat dus zowel op en neer kan wippen als heen en weer beweegt. En dat is nog niet alles want het heeft ook nog een kalmerende trilfunctie. De muziekjes die het stoeltje kan afspelen, kunnen dit effect nog verder versterken. Er zijn drie categorieën met in totaal 19 deuntjes. Met de vijfpunts veiligheidsgordel zit jouw kindje veilig in het stoeltje terwijl jij je handen even vrij hebt. Is jouw kindje niet toe aan een dutje maar wil het spelen? Dan plaats je gewoon de speelboog met de speeltjes waar jouw kindje lekker zoet mee zal zijn. De bekleding is net als de speelboog afneembaar. Wordt het vuil dan kun je de bekleding eenvoudig wassen in de wasmachine. Een andere Tiny Love baby schommelstoel is eigenlijk meer dan een stoel en is een wieg, wipstoeltje en zitje in een. Het kan daardoor direct na de geboorte worden gebruikt als wieg en wipstoeltje (tot 9kg) en daarna kan het als zitje gebruikt worden (tot 18kg). Dit stoeltje is voorzien van een muziekmobiel waar speeltjes aan hangen.

Tiny Love baby schommelstoel bestellen

Bestellen van een van de Tiny Love schommelstoelen doe je eenvoudig vanuit onze webshop. Wij versturen dezelfde dag nog mits besteld voor 20:00 uur (en op voorraad). In het geval van de Tiny Love Schommelstoel wordt het gratis bezorgd omdat alle bestellingen van 20 euro en hoger gratis worden bezorgd. Langskomen bij een van onze 10 megastores kan natuurlijk ook.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tiny Love Bounce Sway Snab Nuture's Way

    De Tiny Love Nature’s Way Swing laat je kindje genieten van natuurlijke bewegingen. De swing beweegt heen en weer en op en neer. Daarnaast is de swing uitgevoerd met een trilfunctie en 19 verschillende geluiden.

    139,-

    109,65

1 Resultaten