Kinderwagen Topmark

In het assortiment van Babypark vind je vele verschillende bekende nationale en internationale merken. Topmark is een bedrijf dat sinds 1996 actief is en biedt kwalitatief hoogwaardige kinderwagens die toch betaalbaar zijn. Een prima keuze dus voor de prijsbewuste Nederlandse consument die toch voor kwaliteit wilt gaan. In het assortiment op Babypark hebben wij verschillende modellen van dit merk. Standaard kinderwagens, duo-wagens en ook een tandem zijn zo allemaal eenvoudig via onze webshop te bestellen.

Lees meer...

Veelzijdige Topmark kinderwagen

De Topmark kinderwagens beschikken vaak over een opvallend grote boodschappenmand wat erg praktisch is. Ook kun je met bijbehorende wiegen en autostoeladapters de functionaliteit vaak verder uitbreiden. Hierdoor kan de kinderwagen prima 3 jaar lang dienst doen. Een kinderwagen van Topmark biedt veel verstelmogelijkheden zoals bij de rug- en voetenleuning. Maar ook de duwbeugel voor de ouders is verstelbaar waardoor partners met een flink lengteverschil toch beiden prettig achter de wagen kunnen lopen. De zwenkwielen verbeteren de draairadius maar kunnen ook vastgezet worden als je over een oneffen terrein wandelt waarbij de wielen alle kanten op willen. Wil je de kinderwagens eens komen proberen? Kom dan naar een van onze 10 megastores die verspreid staan over heel Nederland. Bel voor een afspraak met +31 488 48 88 88. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien.

Topmark kinderwagens en meer

Topmark levert naast de Topmark kinderwagens nog meer kwalitatief hoogwaardige producten voor de allerkleinsten. Je vindt ze vrijwel allemaal in ons uitgebreide assortiment tot en met de campingbedjes aan toe. Wij kijken op onze beurt weer naar het assortiment van andere winkels zodat wij ons ervan kunnen verzekeren de laagste prijs te bieden. Mocht een lagere prijs toch aan onze aandacht zijn ontglipt dan kun je ons daarop attenderen. Zo betaal je bij Babypark nooit teveel!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Topmark Dex Reiswieg

    De Topmark Dex Reiswieg is een mooie aanvulling op de Topmark Dex kinderwagen en is praktisch in gebruik. In de reiswieg kun je je pasgeboren kindje op een comfortabel vervoeren tot je kindje 9 kg weegt.
    93,-
1 Resultaten
Trustpilot