traphekje, klemhekje

Klemhekje

Een klemhekje is een traphekje dat tussen een deuropening of trapgat geklemd kan worden. Daarmee voorkom je dat je peuter van de trap af valt of in een ruimte komt waarin hij niet mag komen. De bevestiging van een klemhek gaat heel gemakkelijk. In veel gevallen worden de benodigde schroeven meegeleverd. Meestal hebben wij meerdere klemhekjes in ons assortiment. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod klemhekjes.

Lees meer...

Eigenschappen van een klemhekje

Een klemhekje neem je meestal heel gemakkelijk in gebruik. In veel gevallen is een klemhekje met slechts één hand te openen en te sluiten. In de productbeschrijvingen van onze klemhekjes vind je meer informatie over de afmetingen van de opening waarbinnen het klemhekje past.

Over traphekjes

Het gebruik van een klemhek is één manier om een trapgat of deuropening af te sluiten voor je peuter. Het is ook mogelijk om een spijlenhekje, deurhekje, oprolbaar hekje of een vouwhekje te gebruiken. Het is maar net welk traphekje voor jou de beste keus is! Met sommige van onze traphekjes kun je zowel een deuropening als een trapgat afsluiten. Andere traphekjes zijn alleen bedoeld voor een trapgat of deuropening. Meestal hebben wij ook veiligheidshekjes in ons assortiment waarmee je een grotere ruimte, zoals een open haard, afsluit. Deze veiligheidshekjes zijn meestal voorzien van een deurtje en staan hierdoor onder de categorie ‘deurhekje’. Een klemhekje of een ander traphekje van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het afspreken van een leverdatum. Wij bezorgen het klemhek zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Verder profiteer je bij Babypark ook van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Noma Easy Fit Klemhekje

    Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.
1 Resultaten