traphekje, klemhekje

Vouwhek

Een vouwhek is een ideaal traphekje. Meestal is een vouwhek geschikt voor vrijwel iedere deuropening of vrijwel elk trapgat. Het traphekje vouwt zichzelf automatisch op als een harmonica, waardoor het ook tussen kleine openingen past. Is het vouwhek te klein voor de opening, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het vouwhek te verlengen. Je kunt dan een los verlengstuk bijbestellen. Sommige vouwhekken zijn geschikt voor zowel een binnen- als een buitenkozijn.

Lees meer...

Een vouwhekje voor elke deuropening

Zoals eerder beschreven, is een vouwhekje vaak te gebruiken voor kleine en grote opening. Het vouwhekje hoeft niet precies het formaat van de opening te hebben. Als de opening iets kleiner is, past het nog steeds. Je vouwt dit handige traphekje dan gewoon gedeeltelijk in elkaar. Neem bijvoorbeeld het Babydan Guard Me vouwhek. Dit traphekje is geschikt voor openingen van 64,5 - 89 cm (binnenkozijn) en 55 - 79,5 cm (buitenkozijn). Eventueel kan de breedte groter gemaakt worden door gebruik te maken van één of meerdere (los verkrijgbare) verlengstukken van 24 cm breed. Het Babydan Guard Me vouwhek is ook heel gemakkelijk te openen, vaak met slechts één hand.

Andere traphekjes

Een vouwhek is één mogelijkheid van een traphekje. Naast vouwhekken verkopen wij ook andere soorten traphekjes, waaronder klemhekjes, spijlenhekjes en oprolbare hekjes. Sommige traphekjes zijn meer geschikt voor een trapgat, andere voor een deurgat. Weer andere traphekjes zijn voor beide bedoeld. Bekijk ook eens ons complete assortiment traphekjes om te zien welk traphekje voor jou de beste keus is. Onze vouwhekken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het afspreken van een leverdatum. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babydan Guard Me Traphekje

    Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

    59,95

    47,96

1 Resultaten
Trustpilot