Tweeling boxkleed

Een boxkleed wordt meestal gebruikt in combinatie met een boxmatras. Een boxmatras zorgt ervoor dat jouw baby niet over een harde ondergrond kruipt dat niet meegeeft maar biedt juist een zacht verende ondergrond. Sommige boxmatrassen zijn ook anti-allergisch en anti-huisstofmijt. Bij Babypark hebben we vele verschillende soorten. Bovenop de boxmatras wordt dan meestal het boxkleed gebruikt. Dit is dus wat de baby voelt wanneer het ligt en kruipt in de box. Deze kleden zijn dan ook vaak gemaakt van lekker zacht materiaal. Ook voor tweeling boxkleden kun je terecht bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment boxkleed tweelingbox

Bij Babypark hebben we de Bink Bedding Pique Boxkleed voor een tweeling. Met een formaat van 71 x 122 cm is het geschikt voor de tweelingbox. Het tweeling boxkleed is gemaakt van 100% katoen en beschikt over een fraaie wafelstructuur. Het kleed is ook te gebruiken als vloerkleed. Dit model is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar: Antractiet, mint groen, marine, zand en roze. Kies de kleur die het beste bij de rest van jouw interieur past en bestel. Ons team van prijsmeters controleert de prijzen in andere winkels zodat wij de beste prijzen kunnen blijven bieden. Door onze laagsteprijsgarantie bieden we jou ook deze zekerheid. Vind je een de boxkleed voor een tweeling binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen wij het verschil terug.

Boxkleed voor tweelingbox bestellen

Bestel je jouw tweeling boxkleden bij Babypark dan betaal je geen verzendkosten wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. Bestel je voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat het dezelfde dag nog naar jou wordt verstuurd, mits op voorraad. Zo heb je het boxkleed voor jouw tweeling de volgende dag al in huis. Naast de webshop beschikt Babypark ook over 10 megastores die verspreid staan door heel Nederland. Daar kun je ook al onze artikelen eens met eigen ogen komen bekijken.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Glenn Speelkleed

  Het stijlvolle Liewood Glenn Speelkleed is een groot kleed waarop je kindje heerlijk kan ontdekken, spelen en kruipen. Onder de flappen zit een panda verborgen die je kindje erg interessant zal vinden.
  109,95
 • Quick view

  Roommate Baby Bugs Speelkleed

  Het stijlvolle Roommate Baby Bugs Speelkleed is een groot kleed waarop je kindje heerlijk kan ontdekken, spelen en kruipen. Op het kleed kan je kindje meerdere blaadjes en diertjes voelen en ontdekken.

  93,-

  79,95

 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding Rainbow Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding BB Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding BB Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling heerlijk comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Max Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding Max Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Daan Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding Daan Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Dees Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding Dees Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Boxkleed Antraciet 71 x 122 cm

  Met dit Bink Bedding Pique Boxkleed Antraciet 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past in elke tweelingbox met standaard afmetingen en kan ook als vloerkleed gebruikt worden.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Stars Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding Stars Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
9 Resultaten
Trustpilot