Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Tweelingbox

Wanneer je een ruimere box nodig hebt voor jouw tweeling dan heeft Babypark daar een tweeling box voor beschikbaar waar ze gezellig met z’n tweeën in kunnen liggen. De box is te bestellen via de webshop van Babypark waar je enkel A-merken als Europe Baby vindt. Wij bieden die tegen de laagste prijzen aan doordat een team van prijsmeters voor ons de prijzen in andere winkels controleert. Waar nodig kunnen we dan onze prijzen aanpassen om je altijd het beste aanbod te kunnen doen. Wij bieden dan ook een laagsteprijsgarantie wat inhoudt dat wij het verschil terugbetalen wanneer je de tweeling box toch binnen twee weken na aanschaf ergens goedkoper vindt.

Lees meer...

Assortiment tweeling boxen

De Europe Baby Casper Tweelingbox biedt plaats voor twee baby’s en is eenvoudig te monteren. Door de witte kleur en het neutrale design past het in bijna elk interieur. Het is gemaakt van massief beukenhout en MDF en staat daardoor stevig op de vloer. De platte spijlen zien er niet alleen fraai uit maar zijn ook prettiger voor jouw kindjes wanneer die er met hun hoofdjes tegenaan rollen. De bodem van de box voor de tweeling is te verstellen in twee standen. In het begin zet je hem op de hoogste stand, zo hoef je minder ver te bukken om jouw kindjes in en uit de box te tillen. Worden ze wat ouder dan zet je de bodem op de laagste stand zodat ze er niet makkelijk uit kunnen klimmen/vallen. De bodem van de box staat door de hoge poten ook al wat hoger van de vloer wat als praktisch voordeel heeft dat je er eenvoudig onder kunt stofzuigen. Zo is de ruimte rond de box goed stofvrij te houden.

Tweeling boxen bestellen

Bestel de box voor jouw tweeling via de webshop van Babypark. Is de box op voorraad en bestel je voor 20:00 uur dan verzenden wij de box dezelfde dag nog. Aangezien bestellingen vanaf 20 euro gratis worden verzonden, rekenen wij geen verzendkosten voor de Europe Baby Tweelingbox Casper. Naast de tweelingboxen kun je bij Babypark ook vele andere artikelen voor de box bestellen. Je vindt onze artikelen ook in onze 10 megastores waar je uiteraard altijd welkom bent.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Europe Baby Casper Tweelingbox
    Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader