Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duowagens

Bugaboo duowagen

De Bugaboo Donkey is in Nederland één van de bekendste tweelingwagens. Deze tweelingwagen kan op allerlei manieren gebruikt worden waardoor jarenlang gebruiksplezier gegarandeerd. Het grote voordeel aan een Bugaboo tweelingwagen is dat beide kindjes gezellig naast elkaar zitten. De kinderwagen is soepel te besturen en ondanks dat de beide kindjes alle ruimte hebben, is de breedte beperkt. De Bugaboo Donkey tweelingwagen past namelijk gewoon door alle deuropeningen. Zo kun je dus zonder problemen met beide kindjes gezellig op pad.

Lees meer...

Tweelingwagen of duowagen?

Een tweelingwagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een duowagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor één jonger kind en één ouder kind. Bij deze optie is er één reiswieg inbegrepen, bij een tweelingwagen worden er twee reiswiegen meegeleverd. Zo kun je jouw tweeling al vanaf de geboorte veilig vervoeren in een tweelingwagen. Overigens kun je jouw Bugaboo tweelingwagen ook uitbreiden met autostoel adapters. Met deze adapterset kun je twee baby autostoeltjes van bekende merken (zoals Maxi-Cosi of Cybex) op het frame van jouw Bugaboo tweelingwagen bevestigen. Ideaal voor een snel bezoekje aan de supermarkt!

Bugaboo duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Bugaboo duowagens. Er zijn vele kleuren en varianten verkrijgbaar. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat uiteindelijk jouw favoriete Bugaboo tweelingwagen of duowagen overblijft. Deze bestel je eenvoudig op Babypark.nl. De meeste Bugaboo kinderwagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van je aankopen gaan genieten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader