Joie Evalite Duo Duowagen

De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijden. Het jongste kindje zit of ligt achterin, het oudste voorin. Het zitje achterin kan zelfs omgetoverd worden tot een wiegje voor een pasgeboren baby. Op het frame van het achterste zitje kun je ook een autostoeltje vastklikken.

Lees meer...

Rijdt soepel

Doordat de kinderen niet naast maar achter elkaar zitten, is de Joie Evalite Duo lekker smal. Hierdoor rijd je de kinderwagen gemakkelijker door smalle gangetjes. Aan de wielen zitten foambanden. Het voordeel hiervan is dat deze heel licht aanvoelen en niet lek kunnen gaan. Verder heeft de Joie Evalite Duo voorin zwenkwielen, zodat je de kinderwagen heel soepel langs bochten stuurt.

Extra mogelijkheden

Onderdelen van de Joie Evalite Duo die voor extra gemak zorgen, zijn bijvoorbeeld de duwstang van de zitjes en de boodschappenmand. Dankzij de duwstang heeft je kindje tijdens het rijden iets om aan vast te houden. Het geeft je kindje extra steun. De boodschappenmand onderin is natuurlijk heel handig als je onderweg spullen meeneemt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Evalite Duowagen

    De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijd. Op de achterste zitting kan een autostoeltje worden bevestigd zodat zelfs een pasgeborene comfortabel vervoerd kan worden.
    279,-
1 Resultaten