31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Joolz Geo² Earth Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Earth Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  799,99
 • Quick view

  Joolz Geo² Quadro Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Quadro Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  799,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Studio Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Studio Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  1.099,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Earth Uitbreidingsset

  De Joolz Geo² Earth Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Joolz Geo² Earth Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je jouw kinderwagen namelijk een duo of twin kinderwagen voor twee kindjes.
  299,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Quadro Uitbreidingsset

  De Joolz Geo² Quadro Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Joolz Geo² Quadro Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je jouw kinderwagen namelijk een duo of twin kinderwagen voor twee kindjes.
  300,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Studio Uitbreidingsset

  De Joolz Geo² Studio Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Joolz Geo² Studio Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je jouw kinderwagen namelijk een duo of twin kinderwagen voor twee kindjes.
  300,-
 • Quick view

  Joolz Geo² / Geo Boven Autostoel Adapters

  Met de Joolz Geo² / Geo Adapterset Boven ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Geo² / Geo Onder Autostoel Adapters

  Met het Joolz Geo² / Geo Adapterset Onder ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Geo² Onderste Regenhoes

  De Joolz Geo² Onderste Regenhoes is makkelijk te bevestigen om het onderste zitje van de Joolz Geo² kinderwagen. De regenhoes beschermt je kindje in het onderste zitje van de kinderwagen tegen regen, kou en wind.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Uni² Muskietennet

  Dit Joolz Uni² Muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en de zomer is het muskietennet aan te bevelen voor de Joolz Day², Day³, Geo² en Hub kinderwagen.
  29,95
 • Quick view

  Joolz Studio Slaapzak

  De Joolz Studio Slaapzak biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  119,95
 • Quick view

  Joolz Earth Slaapzak

  De Joolz Earth Slaapzak biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  85,-
 • Quick view

  Joolz Quadro Slaapzak

  De Joolz Quadro Slaapzak biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  119,95
 • Quick view

  Joolz Uni² Polar Slaapzak Silver

  In de Joolz Uni² Polar Slaapzak heeft je kindje geen last van regen, kou en wind. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en past goed bij de Joolz Day en Joolz Geo kinderwagens.
  219,95
 • Quick view

  Joolz Earth Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Earth kinderwagens. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Joolz Studio Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Studio kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  129,95
 • Quick view

  Joolz Quadro Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Quadro kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  129,95
 • Quick view

  Joolz Studio Parasol

  De Joolz Studio Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolz Studio kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Quadro Parasol

  De Joolz Quadro Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolz Quadro kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  40,-
 • Quick view

  Joolz Earth Parasol

  De Joolz Earth Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolz Earth kinderwagens en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  40,-
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2