Nuna Demi™ Grow duowagen

Met de Nuna Demi kinderwagen vervoer je je kindje in stijl. Deze kinderwagen heeft een mooi, elegant en tegelijkertijd ook stoer design. De Nuna Demi is uit te breiden met een extra reiswieg of tweede zitje. De kinderwagen is van degelijke kwaliteit zoals we van Nuna gewend zijn. De kinderwagen is makkelijk uit te breiden met een extra zitje of reiswieg.

Lees meer...

Comfort onderweg

Dankzij de vering aan de wielen en de schuimbanden, rijd je met de kinderwagen comfortabel over allerlei soorten terreinen. Dankzij de extra grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. Aan de zonnekap zit zelfs een uitrekbare kap om je kindje extra goed af te schermen tegen bijvoorbeeld de wind en allerlei geluiden.

Nuna Demi is gemakkelijk inklapbaar

De Nuna Demi staat bekend om z’n grote gebruiksgemak. Zo is de wagen heel gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje. In ingeklapte staat kan de Nuna Demi zelfstandig staan. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en handige Nuna Demi kinderwagen online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Kinderwagen

  De Nuna Demi™ Grow Kinderwagen is comfortabel en handig in gebruik. Bovendien is de Demi™ Grow kinderwagen uit te breiden met een Nuna baby autostoel, de Demi™ Grow reiswieg én zelfs een tweede zitje.
  749,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Reiswieg

  De Nuna Demi™ Grow Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. De reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  225,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje

  Met het Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje creeër je een extra zitplaats voor jouw Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. Het zitje heeft een maximaal draaggewicht van 22 kg en een extra grote zonnekap met een handig kijkvenster.
  225,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Reiswieg Oxford

  De Nuna Demi™ Grow Reiswieg Oxford is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Demi Kinderwagen. De reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  250,-
 • Special edition
  Quick view

  Nuna Demi™ Grow Kinderwagen Oxford

  De Nuna Demi™ Grow Kinderwagen Oxford is comfortabel en handig in gebruik. Bovendien is de Demi™ Grow kinderwagen uit te breiden met een Nuna baby autostoel, de bijbehorende Demi™ Grow reiswieg én zelfs een tweede zitje.
  849,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje Oxford

  Met het Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje Oxford creeër je een extra zitplaats voor jouw Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. Het zitje heeft een maximaal draaggewicht van 22 kg en een extra grote zonnekap met een handig kijkvenster.
  250,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Kinderwagen 2-in-1

  De Nuna Demi™ Grow Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en handig in gebruik. Bovendien is de Demi™ Grow kinderwagen uit te breiden met een Nuna baby autostoel, de Demi™ Grow reiswieg én zelfs een tweede zitje.
  999,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Duowagen 0 Mnd

  De Nuna Demi™ Grow Duowagen 0 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg en comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  999,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Duowagen 6 Mnd

  De Nuna Demi™ Grow Duowagen 6 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met twee comfortabele zitjes voor kinderen van maximaal 20 kg. Je kunt de kinderwagen ook voor één kindje gebruiken.
  999,-
9 Resultaten