3 Resultaten
 • Quick view Nuna Demi™ Grow Kinderwagen

  Nuna Demi™ Grow Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  679,-
 • Quick view Nuna Demi Reiswieg Grow

  Nuna Demi™ Grow Reiswieg

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
 • Quick view Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje

  Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje

  Uit voorraad leverbaar
  250,-
3 Resultaten

Nuna Demi™ Grow duowagen

 

Met de Nuna Demi kinderwagen vervoer je je kindje in stijl. Deze kinderwagen heeft een mooi, elegant en tegelijkertijd ook stoer design. De Nuna Demi is uit te breiden met een extra reiswieg of tweede zitje. De kinderwagen is van degelijke kwaliteit zoals we van Nuna gewend zijn. De kinderwagen is makkelijk uit te breiden met een extra zitje of reiswieg.

 

Comfort onderweg

Dankzij de vering aan de wielen en de schuimbanden, rijd je met de kinderwagen comfortabel over allerlei soorten terreinen. Dankzij de extra grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. Aan de zonnekap zit zelfs een uitrekbare kap om je kindje extra goed af te schermen tegen bijvoorbeeld de wind en allerlei geluiden.

 

Nuna Demi is gemakkelijk inklapbaar

De Nuna Demi staat bekend om z’n grote gebruiksgemak. Zo is de wagen heel gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje. In ingeklapte staat kan de Nuna Demi zelfstandig staan. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en handige Nuna Demi kinderwagen online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.