Topmark 2 Combi Duowagen

De Topmark 2 Combi is een handige duowagen voor een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden. De zitjes verdragen een maximaal draaggewicht van 15 kg en zijn dus bedoeld voor kinderen van maximaal 2 jaar.

Lees meer...

Comfortabel voor twee kindjes

Je kunt de zitjes in tandemvorm op het frame plaatsen óf naar elkaar toe zodat beide kindjes oogcontact hebben. De zitjes voelen heel fijn aan voor de kinderen. Niet alleen voor hen, maar ook voor jou als ouder of verzorger is de Topmark 2 Combi heel comfortabel. Dankzij de verstelbare duwbeugel loop je altijd heel prettig achter de wagen, ongeacht je lengte.

Handig in gebruik

Bij de Topmark 2 Combi zit een adapterset voor een Maxi-Cosi autostoeltje inbegrepen. Dat is ideaal voor een snelle boodschap. Na een autorit hoef je de kinderen tenminste niet wakker te maken. Je haalt gewoon het autostoeltje uit de auto en plaatst het met behulp van de adapters op het frame van de Topmark 2 Combi. Wat dat betreft is de ruime boodschappenmand onderin de wagen ook heel handig.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Topmark 2 Combi Duowagen

  Met de Topmark 2 Combi Duowagen kun je twee kindjes vanaf de geboorte tot circa 36 maanden vervoeren. Dankzij de meegeleverde adapters klik je heel gemakkelijk een autostoeltje op het frame. Multifunctioneel dus!
  479,-
 • Quick view

  Topmark 2 Combi Reiswieg

  De Topmark 2 Combi Reiswieg is een mooie aanvulling op de Topmark 2 Combi duowagen en is praktisch in gebruik. In de reiswieg kun je je pasgeboren kindje op een comfortabel vervoeren tot je kindje 9 kg weegt.
  89,95
2 Resultaten