Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Veiligheid

Veiligheid

Natuurlijk zoek je het allerbeste voor je kind. Je neemt graag een aantal maatregelen om voor je kind optimale veiligheid te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van een kastdeurklem, zodat je kind niet in een kastje of la kan komen waarin gevaarlijke spullen liggen.

Lees meer...

Diverse veiligheidsartikelen

Aan de hoek van het tafelblad kun je een hoekbeschermer bevestigen, zodat de hoek niet meer zo scherp is. Heeft je kind een bepaalde allergie? Dan kan een luchtverfrisser uitkomst bieden. Met een babyautospiegel kun je in de auto je baby op de achterbank in de gaten houden. Al deze hulpmiddelen geven je kind extra veiligheid. En zo zijn er nog wel een aantal bijzondere veiligheidsartikelen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Kijk gerust eens rond in onze website en kijk waarmee je voor nog meer veiligheid kunt zorgen voor je kind!

Aanbiedingen

Babypark heeft regelmatig spetterende acties. Kijk snel bij 'veiligheid' en kijk of jouw artikel naar keuze is afgeprijsd. Wij nodigen je ook van harte uit om te komen kijken in één van onze vestigingen. Ook daar vind je onze scherpe aanbiedingen voor veiligheidsartikelen.

Lees minder...
 1. In huis

  In huis

  144 Products
 2. Onderweg

  Onderweg

  241 Products
 3. In het water

  In het water

  100 Products
 4. In bed

  In bed

  157 Products
Scroll naar boven
Oval loader