Swimtrainer

Voor een veilige introductie (of weerzien) met het zwembad hebben we bij Babypark Swimtrainers in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Swimtrainer voor jouw baby is te gebruiken vanaf 3 maanden tot 4 jaar. De Swimtrainer is ideaal om je kindje op spelenderwijze te laten wennen aan het water. Tijdens het zwemuurtje in het zwembad biedt de Swimtrainer een ideaal hulpmiddel om langer en vrijer met je kindje te kunnen spelen zonder het zelf de hele tijd vast te hoeven houden.

Lees meer...

Swimtrainer baby voor natuurlijke zwemhouding

De Swimtrainer is zo gemaakt dat het de natuurlijke zwemhouding stimuleert terwijl het daarbij de veiligheid waarborgt door bijvoorbeeld de ingebouwde veiligheidsgordel. Uiteraard dient zwemmen altijd onder toezicht te gebeuren. De baby Swimtrainer zorgt er voor dat je de handen vrij hebt zodat je ook makkelijker kunt spelen met je kindje terwijl de band het gewicht van je kindje draagt. De gebruiksvriendelijkheid en compactheid maken het ideaal om mee te nemen en op te bergen. We hebben de Swimtrainer ook voor kinderen van 4 tot 8 jaar waarbij het een ideale overstap vormt van zwemmen met naar zwemmen zonder hulpmiddelen.

Baby Swimtrainer bestellen

Bestel jouw gewenste Swimtrainer eenvoudig vanuit onze webshop. We versturen het nog dezelfde werkdag mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld. Wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt de Swimtrainers ook in een van onze megastores bewonderen. Een van onze verkoopspecialisten geeft graag een demonstratie en beantwoordt alle vragen die je nog hebt. Je vindt een overzicht van al onze megastores op onze website. Zo vind je snel de adresgegevens van een megastore bij jou in de buurt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  17,56

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  17,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  19,95

3 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot