A3 Baby & Kids veiligheid voor onderweg

Geef je kindje extra veiligheid onderweg met A3 Baby & Kids veiligheidsartikelen. Meestal hebben wij onder meer A3 Baby & Kids babyspiegels in ons assortiment, die het mogelijk maken om je kindje in de auto in de gaten te houden. Op deze pagina vind je ons actueel aanbod A3 Baby & Kids producten voor veiligheid onderweg.

Lees meer...

A3 Baby & Kids babyspiegel

In de eerste periode na de geboorte is het voor je kindje het meest veilig om in de auto tegen de rijrichting in te zitten. Bij een frontale botsing heeft je kindje dan minder kans om verwondingen op te lopen. Aangezien vrijwel de meeste botsingen frontaal zijn, zorgt dit voor een veiliger situatie. Zit je kindje tegen de rijrichting in, dan kun je hem onderweg alleen niet goed zien. Hier is iets op bedacht: de baby autospiegel! Dankzij een A3 Baby & Kids babyspiegel kun je tóch een oogje in het zeil houden. Het is de bedoeling dat je de A3 Baby & Kids babyspiegel aan de leuning van de achterbank bevestigt, boven je kindje. Werp je een blik in de achteruitkijkspiegel van de auto, dan zie je door de babyspiegel waar je kindje mee bezig is.

Over A3 Baby & Kids

A3 Baby & Kids is een bedrijf van uiteenlopende producten voor je kindje. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van A3 Baby & Kids te bekijken! Je vindt hierin items die jou een hoop werk uit handen nemen óf je kindje extra beschermen. Tussen onze A3 Baby & Kids veiligheidsartikelen vind je onder meer traphekjes. Deze klem je tussen een deur- of trapgat, zodat je kindje hier niet doorheen kan. Vooral in een trapgat is een traphekje natuurlijk heel belangrijk. Met A3 Baby & Kids veiligheidsartikelen en andere producten geef je je kindje de bescherming en het comfort dat je kindje nodig heeft. Jouw gewenste A3 Baby & Kids product voor meer veiligheid onderweg bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde producten zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Handylock Kabelslot

  Voorkom met het A3 Baby & Kids Handylock Kabels dat je kinderwagen of buggy wordt gestolen. Het slot heeft een compact design en een flexibele kabel van 80 cm. Ook is de handylock voorzien van een cijferslot.
  8,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart

  De A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  17,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.
  14,95
3 Resultaten