Deryan veiligheid voor onderweg

Deryan veiligheidsproducten geven je extra comfort onderweg én zijn heel veilig. Veel Deryan veiligheidsproducten zijn zo handig, dat je deze zeker niet wilt missen! Als je deze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder. Bekijk deze pagina voor het Deryan veiligheidsproduct dat jij nog mist!

Lees meer...

Veilig Deryan stoeltje en bedje voor onderweg

Een heel handig veiligheidsproduct van Deryan is een stoeltje en bedje inéén voor onderweg. Dit bedje is heel compact op te vouwen. Zo kun je het meenemen als handbagage in het vliegtuig. Maak je een verre vliegreis met je baby of peuter, dan is dit bedje ideaal. Dankzij dit bedje kun je je kindje onderweg heel comfortabel voeden. Je kind kan in dit bedje liggen, maar ook in zitten. Dit veiligheidsproduct van Deryan bevat een gordel waarmee je je kindje stevig vast kunt maken. Zo zorg je voor optimale veiligheid onderweg. Het Deryan bedje en stoeltje is geschikt voor kinderen tot de leeftijd van 2 jaar.

Over Deryan

Deryan ziet het als doel om ingenieuze kinderproducten te ontwerpen die het reizen en het dagelijks leven van gezinnen makkelijker maken. Met Deryan producten ga je veilig en comfortabel picknicken in het park of een verre reis maken. Inmiddels hebben veel ouders en kinderen al plezier gehad van het Deryan reisbedje. Dit bedje is een soort tentje waar je kindje op een veilige manier in kan slapen. Het is heel compact op te vouwen, zodat je het met gemak overal naartoe neemt. De naam Deryan is een vernoeming naar de twee zonen van de oprichter van dit bedrijf. Deryan werd in 2001 opgericht. Inmiddels maken en ouders en kinderen in meer dan 120 landen gebruik van Deryan producten. Kies voor méér veiligheid onderweg met Deryan veiligheidsproducten en bestel deze online via onze webshop! Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Deryan Air-Traveller Vliegtuigbedje Black

    De Deryan Air-Traveller Vliegtuigbedje Black is ideaal voor in het vliegtuig. Met dit stoeltje / bedje wordt de lange vlucht aangenaam voor zowel de ouders als voor de het kind en is geschikt vanaf 0 tot 2 jaar.
    34,95
1 Resultaten
Trustpilot