Een Jollein aankleedkussen voor je baby-uitzet kopen

 

Aankleedkussens voor de verzorging van je baby

Lees meer...

Babypark is hét adres voor je aanbieding Jollein aankleedkussens. Ons assortiment aankleedkussens is zeer ruim om aan al je wensen en eisen te voldoen.

Comfort, gemak en het oog wil ook wat. Aankleedkussens in kleur, met verrassende details en geheel in wit. Aankleedkussens van Jollein zijn van betrouwbare kwaliteit, liggen zacht en comfortabel en je kindje zal er zich zeer prettig voelen.

 

Afmetingen en materiaal van een aankleedkussen van Jollein

Jollein aankleedkussens zijn doorgaans 50x70 cm en voor een comfortabel gevoel gemaakrt van schuim. De aankleedkussens zijn gemakkelijk schoon te maken. Voor extra comfort en hygiëne raden wij een bijpassende Jollein aankleedkussenhoes aan. De Jollein aankleedkussenhoezen zijn uitwasbaar en daardoor ligt je kindje altijd op een fris aankleedkussen. Kijk ook eens bij de andere merken binnen ons assortiment.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jollein Aankleedkussen Wit

    Met dit Jollein Aankleedkussen Wit ligt je kindje heerlijk comfortabel als het aangekleed of verschoond moet worden. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat lekker zacht aanvoelt voor je kindje.

    24,99

    22,26

1 Resultaten
Trustpilot