babynestje

Babynestjes

Babynestjes worden steeds populairder. Deze trend is over komen waaien uit Zweden waar de babynestjes al jarenlang wordt gezien als een musthave voor de babyuitzet. Met een babynestje kun je in een handomdraai een knus en comfortabel plekje voor je kindje creëren.

Lees meer...

Thuis en onderweg

Een babynestje is multifunctioneel en komt zowel thuis als onderweg van pas. Thuis kun je een babynestje gebruiken in de box of op de bank om in de spelen of te slapen. Je kunt het babynestje ook gemakkelijk meenemen op visite zodat je kindje daar ook een vertrouwd en knus plekje heeft. Babypark heeft veel verschillende merken babynestjes in haar assortiment. Bekende merken zijn Sleepyhead, Done by Deer en Najell

Maak veilig gebruik van een babynestje

Het is belangrijk dat je je kindje altijd in de gaten houdt wanneer hij in een babynestje ligt. Er is namelijk een kans dat je kindje met het gezicht te dicht tegen de rand van het babynestje aan gaat liggen. Bij babynestjes is gebruik gemaakt van luchtdoorlatende stoffen om het risico op rebreathing te verminderen, maar we blijven het aanraden om altijd een oogje in het zeil houden.

Lees minder...
85 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Love Links

  De Sleepyhead Grand Cover Love Links is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  105,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Palm Beach

  De Sleepyhead Grand Cover Palm Beach is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  115,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Pina Colada

  De Sleepyhead Grand Cover Pina Colada is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  115,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Babynestje Silver Lining

  Het Sleepyhead Grand Babynestje Silver Lining is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  250,-

  212,46

 • Quick view

  Sleepyhead Grand Babynestje La Vie En Rose

  Het Sleepyhead Grand Babynestje La Vie En Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  260,-
 • Quick view

  Sleepyhead Deluxe+ Cover Night Night

  De Sleepyhead Deluxe+ Cover Night Night is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Deluxe+ babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  95,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Pristine White

  De Sleepyhead Grand Cover Pristine White is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.

  95,-

  84,95

 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Silver Lining

  De Sleepyhead Grand Cover Silver Lining is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  105,-
 • Quick view

  Sleepyhead Deluxe+ Cover Charcoal Plaid

  De Sleepyhead Deluxe+ Cover Charcoal Plaid is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje te personaliseren.
  85,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Babynestje Grey

  In het Cam Cam Wave babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje aan.

  113,-

  80,05

 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics

  In het Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  89,95
 • Quick view

  Najell SleepCarrier Wind Cover

  De Najell SleepCarrier Wind Cover is een ideale accessoire voor jouw Najell Sleepcarrier Babynest wanneer je er met je kindje op uit gaat. De wind cover beschermt je kindje en is eenvoudig te bevestigen.
  59,-
 • Quick view

  Najell SleepCarrier Cadeauset

  De Najell SleepCarrier Cadeauset bestaat uit een deken en een kussen en wordt geleverd in een mooie cadeaudoos. De perfecte aanvulling voor het multifunctionele Najell SleepCarrier Original Babynest!
  59,-
85 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4