babynestje

Voksi babynestjes

 

Voor je kindje is een Voksi babynestje puur genieten! Voksi babynestjes voelen lekker zacht en comfortabel aan. Je neemt deze babynestjes ook heel gemakkelijk overal mee naartoe. Bekijk deze pagina voor ons actuele aanbod Voksi babynestjes.

 

Lees meer...

Voksi babynestjes die je lang kunt gebruiken

De meeste Voksi babynestjes gebruik je al direct na de geboorte. Sommige Voksi babynestjes pas je gemakkelijk aan de grootte van je kindje aan. Deze babynestjes groeien als het ware met je kindje mee. Je kunt een Voksi babynestje goed schoon houden. De hoes is vaak afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine.

 

Over Voksi

Voksi heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van artikelen voor jonge kinderen. Het doel dat Voksi nastreeft is het leven van kinderen en hun ouders praktischer én comfortabeler te maken. Voksi heeft daartoe allerlei fijne en handige artikelen bedacht, waaronder Volksi babynestjes. Bestel vandaag nog een comfortabel Voksi babynestje voor je kindje online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Voksi Babynestje

  Het Voksi Babynestje is een comfortabel babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  99,-
 • Quick view

  Voksi Premium Babynestje Dark Grey / Sand

  Het Voksi Premium Babynestje Dark Grey / Sand is een comfortabel babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen.
  119,-
2 Resultaten