11 Resultaten
 • Quick view Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes

  Baby Anne-Cy Herringbone Billendoekjes Hoes

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
 • Quick view Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes

  Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
 • Quick view Baby Anne-Cy Butterfly Billendoekjes Hoes

  Baby Anne-Cy Butterfly Billendoekjes Hoes

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
11 Resultaten

Baby Anne-Cy billendoekjeshoezen

 

Een pak billendoekjes in z’n normale plastic verpakking ziet er niet echt aantrekkelijk uit en daarom zijn billendoekjes boxen- en hoezen een echte uitkomst. Je hebt billendoekjes boxen van plastic, die handig zijn om op de commode te plaatsen, maar je hebt ook billendoekjes boxen van stof en die zijn weer handig voor onderweg. Een billendoekjes box of hoes zorgt ervoor dat billendoekjes niet uitdrogen. Bij Babypark zijn er verschillende billendoekjes boxen- en hoezen verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen.
 

Handige Baby Anne-Cy billendoekjeshoezen

Het merk Baby Anne-Cy heeft voor een pakje billendoekjes leuke stoffen hoezen in allerlei kleuren en dessins. Alle Baby Anne-cy billendoekjeshoezen zijn gemaakt van 100% katoen en dus ook wasbaar in de wasmachine op 30°C. De klep van de Baby Anne-Cy billendoekjes hoes is aan de binnenzijde van plastic en sluit goed af middels klittenband, zo drogen de doekjes niet uit. De Baby Anne-Cy billendoekjeshoezen zijn ideaal voor onderweg en staan ook mooi op de commode.
 

Over Baby Anne-Cy

Baby Anne-Cy is een Nederlands merk dat een breed assortiment heeft aan baby accessoires. De producten van Baby Anne-Cy zijn met zorg gemaakt en hebben eigentijdse basiskleuren die je onderling goed kan combineren. Naast Baby Anne-Cy billendoekjes boxen zijn er bij Babypark ook andere Baby Anne-Cy producten verkrijgbaar, zoals Baby Anne-Cy autostoelhoezen- en voetenzakken, Baby Anne-Cy opbergmanden, Baby Anne-Cy zonnekappen en Baby Anne-Cy waskussenhoezen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.