Baby Anne-Cy billendoekjeshoezen

 

Een pak billendoekjes in z’n normale plastic verpakking ziet er niet echt aantrekkelijk uit en daarom zijn billendoekjes boxen- en hoezen een echte uitkomst. Je hebt billendoekjes boxen van plastic, die handig zijn om op de commode te plaatsen, maar je hebt ook billendoekjes boxen van stof en die zijn weer handig voor onderweg. Een billendoekjes box of hoes zorgt ervoor dat billendoekjes niet uitdrogen. Bij Babypark zijn er verschillende billendoekjes boxen- en hoezen verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen.
 

Handige Baby Anne-Cy billendoekjeshoezen

Het merk Baby Anne-Cy heeft voor een pakje billendoekjes leuke stoffen hoezen in allerlei kleuren en dessins. Alle Baby Anne-cy billendoekjeshoezen zijn gemaakt van 100% katoen en dus ook wasbaar in de wasmachine op 30°C. De klep van de Baby Anne-Cy billendoekjes hoes is aan de binnenzijde van plastic en sluit goed af middels klittenband, zo drogen de doekjes niet uit. De Baby Anne-Cy billendoekjeshoezen zijn ideaal voor onderweg en staan ook mooi op de commode.
 

Over Baby Anne-Cy

Baby Anne-Cy is een Nederlands merk dat een breed assortiment heeft aan baby accessoires. De producten van Baby Anne-Cy zijn met zorg gemaakt en hebben eigentijdse basiskleuren die je onderling goed kan combineren. Naast Baby Anne-Cy billendoekjes boxen zijn er bij Babypark ook andere Baby Anne-Cy producten verkrijgbaar, zoals Baby Anne-Cy autostoelhoezen- en voetenzakken, Baby Anne-Cy opbergmanden, Baby Anne-Cy zonnekappen en Baby Anne-Cy waskussenhoezen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
11 Resultaten
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Billendoekjes Hoes

  De Baby Anne-Cy Herringbone Billendoekjes Hoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening van deze stijlvolle hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  19,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Butterfly Billendoekjes Hoes

  Dit hoesje is een fraai omhulsel voor vochtige babydoekjes. Het hoesje is gemaakt van een witte vlinderkabel. Het hoesje is goed afsluitbaar waarbij de binnenkant van de klep van plastic is om te voorkomen dat de doekjes uitdrogen.
  19,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Baby Blue

  De Baby Anne-Cy Paris Billendoekjes Hoes Baby Blue is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Beige

  De Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Beige is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Grijs

  De Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Grijs is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Baby Pink

  De Baby Anne-Cy Paris Billendoekjes Hoes Baby Pink is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes Grijs

  De Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes Grijs is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.

  19,95

  14,99

 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Blok Billendoekjes Hoes Lichtblauw

  De Baby Anne-Cy Paris Blok Billendoekjes Hoes Lichtblauw is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  14,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Blauw

  De Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Blauw is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Mint Groen

  De Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Mint Groen is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Roze

  De Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Roze is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
11 Resultaten