Baby’s Only billendoekjes box

Een Baby’s Only billendoekjes box is een stijlvolle opbergaccessoire voor billendoekjes. Je gebruikt deze bijvoorbeeld op de commode, zodat je tijdens het verschonen van je kindje de billendoekjes meteen voor het pakken hebt. Ook voor gebruik onderweg is een billendoekjes box van Baby’s Only een aanrader! Onze billendoekjes boxen van Baby’s Only zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Baby’s Only billendoekjes box voor onderweg

Een Baby’s Only billendoekjes box, oftewel een billendoekjes etui, is ook heel handig om mee te nemen in je verzorgingstas. Je pakt de doekjes heel makkelijk uit het billendoekjes etui. Bovendien kun je een Baby’s Only billendoekjes etui ook dichtmaken, meestal met behulp van een rits. Neem je een pakje billendoekjes mee zoals je deze hebt gekocht, dan kun je deze na gebruik niet altijd goed dichtmaken. Een Baby’s Only billendoekjes etui is wel goed te sluiten. Hierdoor is een billendoekjes box van Baby’s Only heel fijn om te hebben! Zo’n Baby’s Only billendoekjes box neemt in je tas ook nauwelijks ruimte in. Ook dat maakt deze accessoire natuurlijk heel praktisch.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een modern label van traditioneel breiwerk voor de allerkleinsten in een eigentijds jasje. Overigens zijn er van Baby’s Only niet alleen gebreide producten verkrijgbaar. Wij verkopen bijvoorbeeld ook Baby’s Only wieglakens. Alle producten van Baby’s Only zijn tijdloos en tegelijkertijd ook helemaal van deze tijd. Op het gevarieerde assortiment van Baby’s Only raak je nooit uitgekeken. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Baby’s Only billendoekjes box online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur? Dan krijg jij jouw bestelling morgen thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sense Billendoekjeshoes

  Met de stijlvolle Baby's Only Sense Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Billendoekjeshoes

  Met de Baby's Only Sparkle Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.
 • Quick view

  Baby's Only Classic Billendoekjeshoes

  Billendoekjes stijlvol opbergen? Dat kan in de Baby's Only Classic Billendoekjeshoes. Deze hoes heeft een schattig heeft een handige rits opening en is te gebruiken op de commode of in de verzorgingstas.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Billendoekjeshoes

  Met de Baby's Only Marble Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De stijlvolle hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.
  24,95
4 Resultaten