Bebe-Jou billendoekjes box

 

Altijd billendoekjes binnen handbereik

Met een baby in huis ontkom je er niet aan: je zal een heleboel keren per dag een luier moeten verschonen. Dan is het wel zo handig als je alle benodigdheden snel bij de hand hebt. Met de Bebe-jou billendoekjes box heb je de billendoekjes altijd direct binnen handbereik. Je kan het pak billendoekjes er in één keer in de bestaande verpakking indoen. Doordat het deksel goed afsluit drogen de doekjes niet uit en kun je het pak tot het laatste doekje gebruiken.

Lees meer...

 

Praktisch in gebruik

De Bebe-Jou billendoekjes box is een standaard maat waardoor alle soorten en merken babydoekjes erin passen. De box is in allerlei kleuren en diverse prints verkrijgbaar en het leuke is dat andere accessoires zoals luieremmers en manicuresetjes en in precies dezelfde kleurstellingen te verkrijgen zijn. Zo heb je een leuke set! Een Bebe-Jou billendoekjes box past natuurlijk prima op de commode in de babykamer. Helemaal handig is het om ook een billendoekjes box beneden in de woonkamer te zetten, voor een snelle verschoning. Bovendien zijn er ook handige Bebe-jou billendoekjes boxen in extra plat reisformaat te koop, ideaal voor in de luiertas!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Easy Wipe Box

  Met de Bebe-Jou Sepp Easy Wipe Box heb je de babydoekjes altijd bij de hand. De easy wipe box is goed afsluitbaar, zodat de doekjes niet uitdrogen. De easy wipe is handig voor onderweg en een mooie accessoire voor op de babykamer.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Easy Wipe Box

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Easy Wipe Box heb je de babydoekjes altijd bij de hand. De easy wipe box is goed afsluitbaar, zodat de doekjes niet uitdrogen. De easy wipe is ook erg handig voor onderweg.

  16,99

  12,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Easy Wipe Box

  De Bebe-Jou Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

  Normale prijs: 10,91

  Special Price 10,26

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box

  De Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

  Normale prijs: 12,99

  Special Price 10,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Easy Wipe Box

  Met de Bebe-Jou Ollie Easy Wipe Box heb je de babydoekjes altijd bij de hand. De easy wipe box is goed afsluitbaar, zodat de doekjes niet uitdrogen. De easy wipe is handig voor onderweg en een mooie accessoire voor op de babykamer.

  14,99

  13,99

5 Resultaten
Trustpilot