Funkybox billendoekjes box

 

Op deze pagina vind je leuke doosjes voor billendoekjes van het merk Funkybox. Met deze handige billendoekjes boxen kan je makkelijk de babydoekjes opbergen zonder dat deze uitdrogen.

 

Lees meer...

Ruime keuze aan Funkybox voor babydoekjes

In ons assortiment aan Funkybox voor billendoekjes hebben we een groot aanbod aan Funkyboxen. Deze boxen hebben wij in alle mogelijk denkbare kleuren en patroontjes. Je kan zelf kiezen tussen een grote box of een wat kleinere box die handig mee te nemen is.

 

Nooit meer vuile billen

Met de Funkybox voor babydoekjes is het voortaan veel makkelijker en leuker om billendoekjes mee te nemen. Zo kan je waar dan ook de billen van je baby proper houden. Nu word zelf babydoekjes meenemen een groot en hip plezier voor het hele gezin. Deze Funkybox voor billendoekjes zijn makkelijk hier online te bestellen bij Babypark. Je kan er heel eenvoudig meerdere bestellen: eentje voor de babykamer, voor de badkamer, eentje om mee te nemen, …

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Funkybox Zwaan Easy Wipe To Go

  De Funkybox Zwaan Easy Wipe To Go neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Zwaan Easy Wipe Oudroze

  In de Funkybox Zwaan Easy Wipe Oudroze kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  13,99
 • Quick view

  Funkybox Wonderful Easy Wipe Donkergrijs

  In de Funkybox Wonderful Easy Wipe Donkergrijs kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Clover Easy Wipe Olijf Groen

  In de Funkybox Clover Easy Wipe Olijf Groen kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,99
17 Resultaten