Funkybox billendoekjes box

Op deze pagina vind je leuke doosjes voor billendoekjes van het merk Funkybox. Met deze handige billendoekjes boxen kan je makkelijk de babydoekjes opbergen zonder dat deze uitdrogen. Lees meer...

Ruime keuze aan Funkybox voor babydoekjes

In ons assortiment aan Funkybox voor billendoekjes hebben we een groot aanbod aan Funkyboxen. Deze boxen hebben wij in alle mogelijk denkbare kleuren en patroontjes. Je kan zelf kiezen tussen een grote box of een wat kleinere box die handig mee te nemen is.

Nooit meer vuile billen

Met de Funkybox voor babydoekjes is het voortaan veel makkelijker en leuker om billendoekjes mee te nemen. Zo kan je waar dan ook de billen van je baby proper houden. Nu word zelf babydoekjes meenemen een groot en hip plezier voor het hele gezin. Deze Funkybox voor billendoekjes zijn makkelijk hier online te bestellen bij Babypark. Je kan er heel eenvoudig meerdere bestellen: eentje voor de babykamer, voor de badkamer, eentje om mee te nemen, …

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Funkybox Little Star Easy Wipe Baby Blue

  In de Funkybox Little Star Easy Wipe Baby Blue kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Hart Easy Wipe Pale Pink

  In de Funkybox Little Hart Easy Wipe Pale Pink kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Monkey Easy Wipe Grey Mat

  In de stijlvolle Funkybox Monkey Easy Wipe Grey Mat kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Moon Easy Wipe Sand

  In de Funkybox Moon Easy Wipe Sand kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox To The Moon Easy Wipe Grey

  In de Funkybox To The Moon Easy Wipe Grey kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Rainbow Easy Wipe Pale Pink

  In de stijlvolle Funkybox Rainbow Easy Wipe Pale Pink kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Fox Easy Wipe White Mat

  In de stijlvolle Funkybox Fox Easy Wipe White Mat kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
7 Resultaten
Trustpilot