Koeka billendoekjes box

 

Een Koeka billendoekjes box is ideaal voor gebruik onderweg of op de commode. In een Koeka billendoekjes box berg je op een hele praktische manier de billendoekjes voor je kindje op. Onze Koeka billendoekjes boxen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Het doel van Koeka is om producten te maken die niet alleen functioneel zijn, maar ook goed matchen met het interieur. Koeka billendoekjes boxen zien er dan ook heel stijlvol uit.

Lees meer...

Het gemak van een Koeka billendoekjes hoes

Een billendoekjes box van Koeka, oftewel een Koeka billendoekjes hoes, is aan de binnenkant waterafstotend. Verder is het grootste gedeelte van de hoes gemaakt van katoen. Het voordeel hiervan is dat de Koeka billendoekjes hoes uitwasbaar is in de wasmachine. Bovendien neemt de hoes niet veel ruimte is, waardoor je deze gemakkelijk meeneemt in je tas. De Koeka billendoekjes hoes is goed afsluitbaar, zodat de billendoekjes niet uitdrogen. Meestal kun je de hoes dichtmaken met klittenband.

Over Koeka

Koeka is een Nederlands merk van allerlei textielproducten voor baby’s. Ons assortiment van Koeka is heel uitgebreid. Wij verkopen Koeka badcapes, wiegdekens, boxkleden, slabbetjes, speendoekjes en noem maar op. Met items van Koeka kun je een groot deel van de babyuitzet samenstellen. Koeka maakt veel producten van badstof. Dit materiaal houdt heel goed de warmte vast en voelt heel comfortabel aan voor je kindje. Een van de eerste producten van Koeka is het bekende, bloemvormige speendoekje met een lus. Dit ontwerp is heel praktisch. Door de lus is de speen heel gemakkelijk vast te maken aan het doekje. Nog steeds genieten veel kinderen en hun ouders van dit speendoekje. Jouw gewenste speendoekje of billendoekjes box van Koeka en andere Koeka producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Vik Billendoekjes Hoes

  De Koeka Vik Billendoekjes Hoes is geschikt voor alle vochtige baby- en billendoekjes. Het stijlvolle hoesje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal voor onderweg of op de babykamer.
  27,95
 • Quick view

  Koeka Riga Billendoekjes Hoes

  De Koeka Riga Billendoekjes Hoes is geschikt voor alle vochtige baby- en billendoekjes. Het stijlvolle hoesje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal voor onderweg of op de babykamer.

  32,50

  27,95

 • Quick view

  Koeka Antwerp Billendoekjes Hoes

  De Koeka Antwerp Billendoekjes Hoes is geschikt voor alle vochtige baby- en billendoekjes. Het stijlvolle hoesje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal voor onderweg of op de babykamer.
3 Resultaten