Luma billendoekjes box

Maak de babyuitzet compleet met een Luma billendoekjes box. Het is handig om deze standaard op de commode neer te zetten. Billendoekjes gebruik je elke dag. Luma billendoekjes boxen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren. Kies de kleur die past bij jouw inrichting.

Het gemak van Luma billendoekjes boxen

Van het slimme design van een Luma billendoekjes box of Luma easy wipe box zul je veel gemak hebben. Het openen en sluiten van de box gaat zo eenvoudig dat je hier maar één vinger bij nodig hebt. Verder is de Luma billendoekjes box heel goed afgesloten. De billendoekjes drogen dus niet uit.
Lees meer...

Over Luma

Luma is een Nederlands merk van bad- en verzorgingsproducten voor baby’s en peuters. Het merk Luma is in 2010 ontstaan als “zusje” van het bekende merk Bébé-Jou. Daar waar Bébé-Jou staat voor “vertrouwd”, staat Luma voor “design, eigentijds en eenvoud”. Tussen Luma en Bébé-Jou producten zie je dan ook duidelijk verschil. Tegelijkertijd zijn de producten van beide merken kwalitatief even goed en ook met oog voor stijl ontworpen. Bestel direct een handige Luma billendoekjes box online via onze webshop. In no time krijg jij de Luma billendoekjes box thuisbezorgd!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Luma Easy Wipe Box

  De Luma Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.
  12,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Easy Wipe Box

  De Luma Spikkels Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,99
2 Resultaten
Trustpilot