Poetree Kids billendoekjes box

 

Dankzij een Poetree Kids billendoekjes box of doos, heb jij de billendoekjes voor je kindje altijd direct paraat. Een Poetree Kids billendoekjes doos is zodanig gemaakt, dat je hier de doekjes heel gemakkelijk uit tevoorschijn haalt. Een Poetree Kids billendoekjes doos is heel handig om mee te nemen in je tas. Daarnaast is deze billendoekjes box ook heel fijn voor gebruik op de commode. De meeste billendoekjes boxen van Poetree Kids zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees meer...

Een katoenen billendoekjes box van Poetree Kids

Een Poetree Kids billendoekjes box is meestal gemaakt van katoen. Zo’n billendoekjes box ziet er heel chique uit en staat dan ook heel mooi in de babykamer. Je kunt deze billendoekjes box van Poetree Kids gewoon uitwassen in de wasmachine. Meestal is dit mogelijk op maximaal 30 graden.

Over Poetree Kids

Poetree Kids is een echt Hollands merk van met name textielproducten voor de allerkleinsten. Ons assortiment van Poetree Kids is heel gevarieerd. Van dit merk is veel verkrijgbaar van wat je nodig hebt voor de inrichting van de babyuitkamer en de babyuitzet, zoals slabbetjes, hydrofiele doeken, autstoelhoezen, slaapzakken en wiegdekens. De naam Poetree Kids is met zorg uitgekozen. ‘Poetree’ is een samenvoeging van de Engelse woorden poem (gedicht) en tree (boom). Deze boom is ook verwerkt in het logo van Poetree Kids. Onze Poetree Kids billendoekjes boxen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij deze direct op de post. Jij krijgt de billendoekjes box van Poetree Kids dan de volgende dag thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de billendoekjes box bij ons op voorraad is.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Oxford Billendoekjes Hoes Soft Pink

  De Poetree Kids Oxford Billendoekjes Hoes Soft Pink is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met knoop zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  22,50
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Billendoekjes Hoes Denim Blue

  De Poetree Kids Chevron Billendoekjes Hoes Denim Blue is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met knoop zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  22,50
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Tissue Box Hoes

  De Poetree Kids Chevron Tissue Box Hoes is geschikt voor alle standaard tissue box. De hoes is een stijlvolle accessoire en de opening zorgt er voor dat je de tissues makkelijk uit de doos kan pakken.
  24,95
3 Resultaten