hydrofiel

5 Resultaten
5 Resultaten

Aden + Anais hydrofiele luiers

 

Hydrofiele luiers zijn veelzijdige doeken die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. Je kunt een hydrofiele luier gebruiken als spuugdoek of als een dekentje ter bescherming tegen de zon. Wanneer je een grote hydrofiele luier hebt kun je deze ook gebruiken om je kindje in te bakeren. Bij Babypark zijn er verschillende hydrofiele luiers te verkrijgen.

 

Zijdezachte Aden + Anais hydrofiele luiers

De hydrofiele luiers van het merk Aden + Anais zijn gemaakt van mousseline, een stof dat lichter, zachter en luchtiger is dan katoen. De Aden + Anais hydrofiele luiers zijn wasbaar op 30°C en het mooie is dat hoe vaker je ze wast, hoe zachter ze worden. De hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende leuke all-over prints. Zo zijn er Aden + Anais hydrofiele luiers met een sterrenprint, lieve diertjes of bloemetjes, maar ook met grafische vormen.

 

Over Aden + Anais

Aden + Anais is opgericht in 2006 in Amerika door de Australische Raegan Moya-Jones. Ze merkte dat het inbakeren van baby’s in Amerika nog niet werd gedaan, terwijl in Australië inbakeren van generatie op generatie werd gedaan. Na de geboorte van haar oudste dochter ontwierp en produceerde ze de eerste mousseline wikkeldoek/deken van Amerika, dit werd een enorme hit. Naast wikkeldoeken en dekens zijn er ook nog andere producten van Aden + Anais verkrijgbaar bij Babypark. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.